Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 10:02

13
آذر
چگونه لبویی خوش رنگ و خوش طعم بپزیم؟

چگونه لبویی خوش رنگ و خوش طعم بپزیم؟

چغندرها را خوب بشویید و همراه با 5 لیوان آب در قابلمه مناسبی بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در آن را ببندید و به مدت 2 – 3 ساعت چغندرها را بپزید تا نرم شوند.

چغندرها را خوب بشویید و همراه با 5 لیوان آب در قابلمه مناسبی بریزید.

سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در آن را ببندید و به مدت 2 – 3 ساعت چغندرها را بپزید تا نرم شوند (می‌باید پس از پختن چغندرها 2 لیوان آب ته قابلمه باقی بماند). 

اکنون لبوها را از قابلمه خارج کنید و پوست‌شان را بگیرید و حلقه‌ای خرد کنید.

سپس قدری شکر یا نبات به آب لبو اضافه کنید و سپس لبوهای حلقه شده را به داخل قابلمه برگردانید و 1 ساعت دیگر با حرارت ملایم لبوها را بپزید.

آن گاه لبوها را از قابلمه درآورید و شیره‌ای که ته قابلمه باقی مانده است را روی لبوها بریزید و داغ میل کنید.

 

برچسب ها: لبو، پخت لبو، پخت لبوی خوشرنگ، روش پخت لبو، پخت لبو در خانه، لبوی خانگی، لبوی خوش رنگ تعداد بازديد: 355 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز