Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 19:02

20
دی
پیتزا بادمجان

پیتزا بادمجان

آرد و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. آن‌گاه مایه خمیر، شکر و آب را مخلوط کرده و 5 دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر فعال شود. سپس مایه خمیر را به آرد اضافه کنید.

رضا احمدی

 

مواد لازم برای 2 عدد پیتزا 

آرد                                           500 گرم

نمک                                        یک‌دوم  قاشق چایخوری

مایه خمیر                                 1 قاشق سوپخوری

شکر                                       1 قاشق سوپخوری

آب ولرم                                    250 میلی لیتر

تخم مرغ                                   1 عدد

روغن                                       50 گرم

بادمجان حلقه‌ای خرد کرده            2 عدد

نمک                                        به میزان لازم

سس گوجه فرنگی                     2 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلای دالیا                       200 گرم

گوجه فرنگی اسلایس کرده          200 گرم

فلفل دلمه‌ای حلقه‌ای خرد کرده    1 عدد

روش‌ تهیه پیتزا بادمجان

آرد و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

آن‌گاه مایه خمیر، شکر و  آب را مخلوط کرده و 5 دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر فعال شود.

سپس مایه خمیر را به آرد اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید.

تخم‌مرغ و روغن را نیز به مخلوط خمیر اضافه کرده و آن را خوب ورز دهید.

بعد روی خمیر را سلفون کشیده و به مدت 30 – 40 دقیقه به آن استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.

در این فاصله بادمجان‌ها را حدود یک ربع در مخلوط آب و نمک بگذارید تا تلخی اش گرفته شود.

حالا خمیر پیتزا را در ظرف مناسب فر باز کرده، سطحش را با سس گوجه فرنگی آغشته کنید و مقداری پنیر روی خمیر بریزید.

اینک بادمجان، گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای را روی خمیر گذاشته و در آخر مجدداً پنیر بریزید و پیتزا را در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه قرار دهید تا خمیر بپزد و سطح پنیر طلایی شود.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

پیتزای رنگین کمانی

حفظ کشدار بودن پنیر پیتزا در فر

آموزش انواع پیتزا

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، پیتزا بادمجان، زندگی آنلاین، دستور تهیه پیتزا، روش تهیه پیتزا بادمجان، طرز تهیه پیتزا بادمجان، دستور تهیه پیتزا بادمجان، پیتزای خانگی تعداد بازديد: 625 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این پیتزا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز