Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 06:45

28
آبان
پلو با نخودفرنگی و بادام

پلو با نخودفرنگی و بادام

طرز تهیه پلو با نخودفرنگی و بادام

پلو با نخودفرنگی و بادام

 

مواد لازم برای 4 نفر:

 

 برنج..........................................300 گرم ( 2 پیمانه)

هل سبز....................................4 عدد

آب ..........................................به میزان لازم

نمك ........................................3 قاشق چایخوری

زردچوبه ...................................1 قاشق چایخوری

روغن .......................................3 قاشق سوپخوری

چوب دارچین...............................1 ساقه‌ی 5 سانتیمتری

خلال بادام.................................25 گرم

نخودفرنگی پخته .......................3 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

 برنج را بشوئید و در صافی بریزید تا آب آن گرفته شود. پوست هل را بگیرید. آب، نمك و زردچوبه را در قابلمه‌‌ای بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب بجوشد. روغن را در قابلمه‌ی دیگری بریزید و روی اجاق داغ  كنید. سپس چوب دارچین، هل و بادام را به آن بیفزائید و تفت دهید تا بادام طلائی رنگ شود. اكنون برنج را به مخلوط فوق اضافه كنید و حدود 1 دقیقه تفت دهید. حالا آب جوش و نخودفرنگی را بیفزائید و با حرارت زیاد، برنج را بپزید. آن‌گاه حرارت را كم كنید تا برنج دم بكشد و مغز پخت شود.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، پلو با نخودفرنگی و بادام تعداد بازديد: 505 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز