Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 11:34

12
آبان
پرسش و پاسخ آشپزی

پرسش و پاسخ آشپزی

پرسش و پاسخ آشپزی

آیا می‌توانید برای ما توضیح دهید كه مهمترین نكته در غذاهای چینی چیست؟

مهم‌ترین نكته این است كه سبزی مصرفی در غذاهای چینی باید پس از تفت دادن ترد و شكننده باشد و نرم نشود و سس سویا بهترین و مناسب‌ترین سس برای اینگونه غذاها می‌باشد.

 

میت‌لوف چیست؟

یك پودینگ (غذای گوشتی) روسی می‌باشد كه در قالب لوف (قالب مستطیل دیواره بلند) پخته می‌شود و پس از پخت برش زده شده و با سس مخصوص گوجه‌فرنگی سرو می‌شود.

 

بُرش (Borscht) چیست؟

برش یك نوع سوپ روسی می‌باشد كه برخلاف سوپ‌های دیگر، گوشت با استخوان به قطعات تقریباً درشت در آن پخته می‌شود و نسبتاً غلیظ و پرمایه می‌باشد.

 

آیا برای تهیه‌ی شنیتسل (اسكالپ مرغ) از تمام قسمت‌های گوشت مرغ می‌‌توان استفاده كرد؟

خیر. شنیتسل مرغ فقط از قسمت سینه‌ی مرغ تهیه می‌شود.

 

نكته‌ی مهم در تهیه‌ی سس تارتار چیست؟

برای تهیه‌ی سس تارتار كه پایه‌ی آن سس مایونز می‌باشد باید مواد تكمیل كننده‌ی آن (خیارشور، پیاز و جعفری) كاملاً ریز خرد شوند. مصرف این سس همراه با میگو و ماهی بسیار مطلوب است.

 

آنزیم بری یا بلانچ كردن چیست؟

در سبزی‌ها آنزیم‌هائی وجود دارند، زمانیكه آن‌ را فریزر می‌‌كنیم این آنزیم‌ها باعث سفت و سخت شدن آن سبزی می‌شود كه با جوشاندن در آب و نمك رقیق به مدت

30-60 ثانیه این آنزیم از بین می‌رود و در هنگام مصرف بافت سبزی سفت نمی‌شود.

 

 

استاك (آب‌گوشت) قهوه‌ای چیست؟

استاك قهوه‌ای استاكی است كه از پختن استخوان‌های  برشته شده‌ی گاو یا گوسفند تهیه می‌شود و به دلیل برشته شدن استخوان، استاك آن قهوه‌ای رنگ می‌شود و زمانی‌‌كه با این استاك سس تهیه می‌شود رنگ سس قهوه‌ای شده و دارای عطر و طعم خاصی می‌باشد.

 

برای اینكه هنگام پخت، گل كلم خوش‌طعم و سفید باقی بماند چگونه عمل كنیم.

گل كلم را در مخلوط شیر، آب و كمی نمك بپزید.

 

بهترین زمان برای اضافه كردن سبزی به خورش چه زمانی است؟

بهترین زمان، اواخر پخت گوشت یا مرغ می‌باشد تا هم ویتامین آن باقی بماند و هم سبزی له نشود.

 

بهتر است برای تهیه‌ی بیف‌استروگانف از چه گوشتی استفاده كنیم؟

گوشت راسته یا فیله‌ی گوساله بهترین قسمت گوشت برای تهیه‌ی بیف‌استروگانف است.

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی تعداد بازديد: 444 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز