Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 08:09

21
مهر
كَنِلونی

كَنِلونی

طرز تهیه كَنِلونی

كَنِلونی

 

مواد لازم برای 6-8 نفر:

 

 

كنلونی     10 عدد

براكلی تكه شده     500 گرم

خرده نان     یك و یك‌دوم پیمانه

پنیر خامه‌ای     200 گرم

شیر     160 میلی‌لیتر

نمك و فلفل     به میزان لازم

پودر جوزهندی     یك‌چهارم قاشق چایخوری

كره و روغن زیتون     25 گرم

پیاز خردكرده     1 عدد

سیر خردكرده     1 حبه

گوجه‌فرنگی خردكرده     600 گرم

رب گوجه‌فرنگی     1 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای قرمز خردكرده     3 عدد

ریحان خردكرده     1 قاشق سوپخوری

پنیر گودا رنده كرده     6 قاشق سوپخوری

پرك بادام     2 قاشق سوپخوری

 

 

روش تهیه

 

قابلمه‌ای را از آب پر كنید، نمك بیفزائید و روی اجاق قرار دهید، تا به جوش آید، آن‌گاه كنلونی‌ها را در آب جوش بریزید و صبر كنید تا نرم شوند سپس از آب خارج كنید. براكلی را بخارپز كنید و بعد آن را پوره نمائید. سپس خرده نان، پنیر خامه‌ای، شیر، نمك، فلفل و پودر جوز را به آن بیفزائید و داخل كنلونی‌ها را از این مخلوط پر كنید.

اكنون 2 قاشق سوپخوری روغن در تابه‌ای بریزید و گرم كنید سپس پیاز و سیر را در آن تفت دهید حالا گوجه‌فرنگی‌ها، نمك، فلفل‌دلمه‌ای و رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و به مدت تقریبی 10 دقیقه بجوشانید در آخر ریحان را اضافه كنید. اینك سس را در ظرف نسوزی بریزید و كنلونی‌ها را روی آن قرار دهید رویش پنیر گودای رنده كرده و پرك بادام بپاشید و به مدت 20 دقیقه در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید.

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، كَنِلونی تعداد بازديد: 477 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز