Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 06:36

2
اسفند
پالمرز اسفناج و تخم‌مـرغ

پالمرز اسفناج و تخم‌مـرغ

طرز تهیه پالمرز اسفناج و تخم‌مـرغ

پالمرز اسفناج و تخم‌مـرغ

 

 

مواد لازم برای 6- 8 نفر

  

پودر مایه‌خمیر........................................................7 گرم

شكر ...................................................................1 قاشق سوپخوری

آب ولرم ............................................................250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

روغن مایع..........................................................50 گرم (یك‌چهارم پیمانه)

آرد ...................................................................حدود 600 گرم

نمك...............................................................یك‌چهارم قاشق چایخوری

مخلوط پنیر چدار و موزارلای رنده كرده .................200 گرم

پنیر پارمسان رنده كرده.....................................2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم میانی:

روغن زیتون..............................................3 قاشق سوپخوری

پیاز ریز خردكرده ......................................1 عدد متوسط

سیر له‌كرده ...........................................2 حبه

اسفناج خردكرده...............................1800 گرم

آرد....................................................75 گرم

شیر ................................................100 میلی‌لیتر

كره....................................................3 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ پخته و رنده كرده......................2 عدد

 

 

روش تهیه

 مایه‌خمیر، شكر و یك‌چهارم پیمانه از آب ولرم را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و با هم مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا مایه‌خمیر فعال شود و حباب‌هائی روی آن به وجود آید. آن‌گاه روغن مایع را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد و نمك را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و باقیمانده‌ی آب و مخلوط مایه‌خمیر و روغن را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده خوب ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود. اكنون خمیر را در كاسه‌ی چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. اینك خمیر را به شكل مستطیل باز كنید و مایه‌ی میانی را رویش بریزید و با پنیر بپوشانید. حال خمیر را از دو طرف به سمت وسط رول كنید و در سینی قرار دهید. رویش را بپوشانید و 30 دقیقه كنار بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود. آن‌گاه پالمرز را به مدت تقریبی 35 - 45 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید.

روش تهیه‌ی مواد میانی: روغن زیتون را درتابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود. آن‌گاه اسفناج را اضافه كنید و تفت دهید تا آبش كشیده شود. سپس آرد و شیر را با هم مخلوط كنید و ده دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. حال آن را از روی حرارت بردارید و كره را بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون تخم‌مرغ را اضافه كنید.

یادآوری: روی پالمرز را با خلال‌هائی از فلفل دلمه‌ای رنگی، خلال پسته و بادام بیارائید.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، پالمرز اسفناج و تخم‌مـرغ تعداد بازديد: 620 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز