Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 10:11

11
شهریور
رشته‌ پلو با خرما

رشته‌ پلو با خرما

طرز تهیه رشته‌پلو با خرما

رشته‌ پلو با خرما

 

مواد لازم برای4- 6 نفر

 

برنج     600 گرم

گوشت چرخكرده     250 گرم

پیاز رنده‌كرده     1 عدد

نمك، فلفل‌سیاه و زیره    1 قاشق چایخوری

كشمش پلوئی     150 گرم

خرما یا رطب هسته‌گرفته     12 عدد

رشته‌ی پلوئی     250 گرم

زعفران     1 قاشق چایخوری

گلاب     1 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

 برنج را با آب ولرم بشوئید و با كمی نمك بخیسانید. گوشت چرخكرده را با پیاز، نمك، فلفل‌سیاه و زیره ورز دهید تا چسبندگی پیدا كند. بعد به صورت كوفته‌های ریز درآورید. كف تابه را نیز كمی چرب كنید و كوفته‌ریزه‌ها را با حرارت ملایم تفت دهید تا بپزد. حالا كشمش را بیفزائید و كمی تفت دهید. سپس خرما را كمی تفت دهید و مواد را كنار بگذارید. اكنون قابلمه‌ای را پر از آب كنید و پس از به جوش آمدن، برنج را اضافه نمائید و بگذارید برنج، باز و نرم شود. در آخر رشته‌ی پلوئی را به برنج در حال جوش بیفزائید. پس از چند جوش آن در آبكش بریزید و دم كنید. مقداری از پلو را- كه با زعفران و گلاب مخلوط كرده‌اید- به برنج اضافه كنید و بقیه‌ی رشته‌پلو را به شكل دلخواه در دیس بكشید و با زعفران، كشمش، خرما و گوشت، تزئین نمائید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، رشته‌ پلو با خرما تعداد بازديد: 466 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز