Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 07:30

11
شهریور
شاكريّه

شاكريّه

طرز تهیه شاكريّه

شاكريّه

 

مواد لازم برای 4 نفر:

آب سرد ................................................500 میلی‌لیتر

نشاسته‌ی گل .......................................200 گرم

ماست .................................................125 گرم (یك دوم پیمانه)

گوشت بره‌ی‌خردكرده..............................600 گرم

پیاز.........................................................2 عدد (درشت)

نمك و ادویه..............................................به میزان لازم

برنج....................................................600 گرم

بادام هندی خام....................................100 گرم

فلفل، كاری، ادویه .................................به میزان لازم

 

 

روش تهیه:

ابتدا در قابلمه‌ی مناسبی آب سرد و نشاسته را بریزید، مخلوط كنیدو روی اجاق بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد و غلیظ شود. آن‌گاه بگذارید قدری خنك شود و بعد ماست را بیفزائید. سپس گوشت را همراه با پیاز  نمك و ادویه بپزید و قطعات گوشت را درون سس ماست و نشاسته قرار دهید. حالا برنج خیسانده را مطابق با دستورالعمل‌های گذشته آبكشیو دم كنید. اكنون كمی ادویه‌ در تابه‌ی مناسبی بریزید و همراه بادام هندی روی اجاق تفت دهید. حالا بادام هندی مزه‌دار شده را به برنج بیفزائید. اینك پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید، گوشت و سس ماستو نشاسته‌ را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و همراه برنج میل كنید.

یادآوری: در این كشور شاكریه را بدون برنج نیز مصرف می‌نمایند.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، شاكريّه تعداد بازديد: 441 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز