Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 09:24

11
شهریور
لَه معجون

لَه معجون

طرز تهیه لَه معجون

 لَه معجون

 

مواد لازم برای 1- 2 نفر:

خمیر نان لواش ...................................90 گرم

گوشت چرخكرده ...............................100 گرم

جعفری خردكرده ...............................100 گرم

فلفل دلمه‌ای خردكرده...........................1 عدد (كوچك)

گوجه‌فرنگی خردكرده.............................2 عدد

سیر له‌كرده.........................................2 حبه

نمك و فلفل........................................به میزان لازم

پیاز خردكرده برای تزئین .......................1 عدد

جعفری خردكرده برای تزئین .................2 قاشق سوپخوری

 

 

روش تهیه:

خمیر را با وردنه به ضخامت تقریبی نیم‌سانتیمتر، باز كنید و در سینی چرب‌كرده‌ی فر بگذارید. آن‌گاه گوشت  جعفری، فلفل‌دلمه‌ای، گوجه‌فرنگی، سیر، نمك و فلفل را در كاسه‌ای بریزید و خوب مخلوط كنید. حالا این مخلوط را روی خمیر بریزید و در همه‌جای آن به طور یكنواخت پهن نمائید.

اكنون له‌مجنون را در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 220 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 10- 15 دقیقه بپزید. اینك له‌معجون را برای پذیرائی در دیس مناسبی بگذارید و با پیاز، جعفری، گوجه‌فرنگی و لیمو تزئین كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، لَه معجون تعداد بازديد: 496 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز