Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 10:20

16
خرداد
آش خيار چمبر

آش خيار چمبر

طرز تهیه آش خيار چمبر

آش خيار چمبر

 

 

مواد لازم برای 10 نفر:

 

بلغور گندم ..................................500 گرم

خیار چمبر..................................... 1 كیلوگرم

نخود و لوبیا سفید....................... 200 گرم

آب قلم .........................................2 لیتر

زردچوبه....................................... 1 قاشق مرباخوری

نعناع خشك برای تزئین

پیاز داغ برای تزئین

كشك پاستوریزه............................. 500 گرم

روغن ..........................................به میزان لازم

 

روش تهیه:

بلغور را پاك كرده و بشویید و در آب به مدت 3-2 ساعت خیس كنید؛ آنگاه بگذارید تا بپزد. نخود و لوبیا را از شب قبل خیس كرده و سپس آب آن را دور بریزید و دوباره روی آن آب ریخته و بگذارید تا بپزد.

در قابلمه بزرگی كمی روغن ریخته روی حرارت بگذارید و زردچوبه را در آن كمی تفت دهید سپس مقداری آب اضافه كنید و بعد بلغور، نخود و لوبیا را ریخته، خیارها را ریز خرد كرده و به آش بیفزایید. حرارت را كم كنید تا آش جا بیفتد و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد و نمك و فلفل آش را اضافه نمایید بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید و با كشك و نعناع داغ و پیاز داغ آش را تزئین كنید.

 

نكته تغذیه‌ای:

 این آش از این لحاظ كه حاوی حبوبات است برای پایین آوردن تری‌گلیسیرید خون مناسب می‌باشد. در ضمن حبوبات منبع غنی پروتئین، فیبر، كلسیم، آهن، روی و ویتامین‌های B می‌باشند لذا بهتر است در منوی غذای هفتگی، غذای حاوی حبوبات را نیز در نظر بگیرید.

 

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، آش خيار چمبر تعداد بازديد: 655 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز