Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 09:30

9
خرداد
ماهی زنجبیلی

ماهی زنجبیلی

طرز تهیه ماهی زنجبیلی

 ماهی زنجبیلی

 

مواد لازم:

 

ماهی شیر(یا فیله ماهی) .......................................۱ كیلوگرم

آب لیمو ...............................................................۲ قاشق غذاخوری

زعفران آب شده.....................................................۱ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی....................................................۱ قاشق غذاخوری

زنجبیل ...............................................................۲ قاشق مرباخوری

سس خردل........................................................یک دوم قاشق مرباخوری

روغن مایع یا زیتون................................................۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

 

ماهی را به قطعات دلخواه برش داده و سپس با آب لیمو و نمک و فلفل و نیمی از زنجبیل و سس خردل مزه دار كنید و بگذارید یكی دو ساعت بماند سپس كمی روغن زیتون یا روغن مایع به آن بزنید و داخل فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا پخته و طلا یی شود (زمان پخت بستگی به بزرگی و كوچكی تكه های ماهی دارد) رب را با یک قاشق روغن كمی تفت دهید و آب لیمو نمک و فلفل و بقیه پودر زنجبیل و دو قاشق آب به آن اضافه كنید و بگذارید چند جوش بزند تا بوی خامی رب گرفته و سس غلیظ شود ماهی را از فر درآورید و همراه سس سرو كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، ماهی زنجبیلی تعداد بازديد: 604 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز