Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 09:27

25
دی
دیپ آدم برفی

دیپ آدم برفی

فر را از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن كنید. كمی كره در تابه بمالید. خمیر نان را به 12قسمت تقسیم كنید و هر قسمت را به صورت توپ گردی دربیاورید و آنها را دورتادور تابه بچینید.

تحریریه زندگی آنلاین- گروه کودک

 

12-24 ماه

مواد لازم دیپ آدم برفی

خمیر نان فرانسوی               حدود 300 گرم

كره ذوب كرده                      1 قاشق سوپخوری

مواد لازم دیپ مرغ

پنیر خامه‌ای نرم كرده             حدود 50 گرم

سس کم چرب                     نیم پیمانه

مرغ پخته خرد كرده                340 گرم

آبلیمو                                 1 قاشق چایخوری

زیتون سیاه بزرگ                  6 عدد

هویج                                  1 عدد

روش تهیه دیپ آدم برفی

فر را از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن كنید. كمی كره در تابه بمالید.

خمیر نان را به 12قسمت تقسیم كنید و هر قسمت را به صورت توپ گردی دربیاورید و آنها را دورتادور تابه بچینید.

روی آنها كمی كره ذوب كرده بمالید.

روش تهیه دیپ مرغ

پنیر خامه‌ای، مرغ، سس و آبلیمو را در كاسه بزرگی بریزید و با همزن خوب مخلوط كنید.

سپس با قاشق از دیپ بردارید و در وسط تابه بریزید.

سطح دیپ را صاف كنید. تابه را حدود 35 دقیقه در فر بگذارید تا نان‌ها طلایی شوند.

در این هنگام 7 برش دایره‌ای از 4 تا از زیتون‌های سیاه بزنید.

از هویج تكه‌ای به شكل بینی آدم برفی ببرید.

آنگاه تابه را از فر خارج كنید و كمی كره روی نان‌ها بمالید.

اكنون دیپ را تزئین كنید شما می‌توانید از 2 زیتون كامل به جای چشم‌ها، از هویج برای بینی و از 7 برش زیتون به جای دهان آدم برفی استفاده كنید.

برچسب ها: آشپزی کودک، آموزش آشپزی، دیپ آدم برفی، دیپ مرغ، آموزش دیپ، روش تهیه دیپ، انواع دیپ، دیپ کودک تعداد بازديد: 963 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز