Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 03:47

19
آذر
پای روستایی

پای روستایی

فر را با دماي 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. نیمی از روغن و کره را در یک ...

پای روستایی

 

 

زمان مورد نیاز برای پخت: 50 دقیقه 

2-3 سال

 

مواد لازم برای 2-4 نفر

 

روغن زیتون...........................................2 قاشق سوپخوری

کره......................................................30 گرم

گوشت چرخکرده....................................1 کیلوگرم

پیاز خرد شده .......................................1 عدد بزرگ

هویج خرد شده ....................................1 عدد بزرگ

رب گوجه فرنگی ...................................125 گرم

آب گوشت...........................................یك‌چهارم پیمانه (60 میلی لیتر)

کنسرو گوجه فرنگی.............................425 گرم

نخودفرنگی پخته..................................سه‌چهارم پیمانه (115 گرم)

سیب زمینی......................................3 عدد درشت

کره اضافی........................................30 گرم

شیر ..............................................1-2 قاشق سوپخوری

 

 

روش تهیه

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. نیمی از روغن و کره را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید. گوشت را در ماهیتابه بریزید و در حالیکه گوشت بر روی حرارت در حال پخته شدن است، آن را مدام هم بزنید تا زمانیکه رنگ گوشت کاملا قهوه‌ای شود. در طول پختن، نگذارید تکه‌های گوشت به هم بچسبند و با قاشق گوشت‌ها را از هم باز کنید. پس از پخته شدن، گوشت را از ماهیتابه به ظرفی دیگر منتقل کنید. حالا روغن و کره باقیمانده را داخل ماهیتابه ریخته و پیاز و هویج را نیز اضافه کنید. مواد را به مدت 3 – 4 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید تا زمانیکه کمی طلایی رنگ شوند. گوشت را دوباره در ماهیتابه ریخته و آب ‌گوشت، رب گوجه‌فرنگی و کنسرو گوجه فرنگی را نیز اضافه کنید. صبر كنید  مواد به نقطه جوش برسند، سپس حرارت را کاهش داده و بگذارید به مدت 10-15 دقیقه یا تا زمانیکه مواد غلیظ شوند بر روی حرارت ملایم بجوشند. اینك نخودفرنگی را اضافه کنید و ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. پوست سیب‌زمینی‌ها را کنده و آنها را خرد کنید. سیب زمینی‌ها را در ظرفی به همراه مقدار کافی آب

 (آنقدر که روی سیب زمینی‌ها را کاملا بپوشاند) بریزید. ظرف را روی حرارت بگذارید تا آب به نقطه جوش برسد، سپس حرارت را کاهش داده و صبر كنید سیب زمینی‌ها به مدت 5 – 10دقیقه یا تا زمانیکه نرم شوند بپزند - هر چه سیب زمینی‌ها را در ابعاد کوچکتر ببرید، زودتر پخته می شوند. سیب‌زمینی را آبکشی کرده و دوباره به ظرف بازگردانید. کره اضافی و شیر را نیز اضافه کنید و مواد را با هم پوره کنید تا کاملا نرم و یکدست شود. مواد را با نمک و فلفل طعم‌دار کنید. ترکیب گوشت را با قاشق در ظرف نسوز چربكرده‌ای با ظرفیت یک و نیم لیتر بریزید. سپس پوره سیب‌زمینی را روی مایه گوشتی پخش کنید. ظرف را به مدت 20 دقیقه یا تا زمانیکه کمی روی پوره سیب‌زمینی طلایی رنگ شود در فر قرار دهید. پس از خارج کردن غذا از فر، فورا آن را سرو کنید.

 

برچسب ها: روغن زیتون، زندگی آنلاین، کنسرو گوجه فرنگی تعداد بازديد: 562 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز