همشهری آنلاین
کارشناس صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: شکلات تلخ یا سیاه مانع از بالا رفتن فشار خون میشود.
به گزارش ایسنا، علی اکبر کمالی اردکانی با بیان این که شکلات سرشار از چربی و کربوهیدرات است، خاطرنشان کرد: شکلات به طور متوسط حاوی 500 کالری در هر 100 گرم است و کالری بسیاری دارد ولی نباید از رژیم غذایی حذف شود.
وی عنوان کرد: خوردن شکلات اگر چه موجب خرابی دندانها میشود ولی در کنار آن فوایدی نیز دارد. شکلات گنجینهای غنی از فواید است. یک تکه کوچک شکلات سیاه پر از مواد معدنی سامل منیزیم، فسفر، پتاسیم، آهن، زینک و ویتامینهای دیگر از جمله گروه B است.
این کارشناس صنایع غذایی افزود: افراد باید در انتخاب نوع شکلات خود دقت کنند به طوری که شکلات سیاه واقعی را انتخاب کنند و بیسکویتهای کاکائویی و دیگر دسرهای خیلی شیرین را فراموش کنند زیرا ارزش غذایی زیادی ندارند.
کمالی با بیان این که شکلات سیاه نقش سودمندی در حمایت از بیماران قلبی و عروقی دارد، خاطرنشان کرد: این ماده غذایی در واقع کلسترول بد خون را پایین میآورد و از کشش دیوارههای رگهای خون بدن محافظت میکنند. همچنین این ماده غذایی به طور قابل توجهی فشار خون را پایین می آورد و به ثبات فشار خون کمک میکند.
این کارشناس صنایع غذایی خاطرنشان کرد: شکلات سیاه از بروز دیابت نوع دوم جلوگیری میکند.