Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 23 مهر 1403 - 01:49

7
بهمن
خانم‌ها این خوراکی‌ها را حتما مصرف کنند

خانم‌ها این خوراکی‌ها را حتما مصرف کنند

بدن زنان متنوع و پیچیده است، اما در اکثر موارد نیازهای تغذیه ای یکسانی دارند. تحقیقات نشان می دهد که خانم ها بیشتر در معرض تغییرات هورمون های خود بوده و بیشتر از همتایان مرد خود در معرض اضطراب هستند.

آن دسته از زنان که مایل و قادر به بچه دار شدن هستند، با مجموعه دیگری از چالش ها و تغییرات بدنی روبرو اند. بنابراین، بهترین راه برای مراقبت از بدن، همراه با معاینات منظم پزشکی و یک برنامه ورزشی منظم، خوردن غذاهایی است که برای نیازهای تغذیه ای بدن مناسب هستند. به توصیه متخصصان، در ادامه فهرستی از غذاهای خاصی که برای خانم ها مناسب هستند، آورده شده است.

غذاهای دریایی

وقتی صحبت از سلامتی می شود، غذاهای دریایی اساساً یک جادوی تغذیه ای هستند. ریما کلاینر متخصص تغذیه می گوید: غذاهای دریایی مانند میگو، ماهی قزل آلا و تن، یک انتخاب خوشمزه و سالم هستند که می ‌تواند از عوامل مختلف سلامتی در زنان حمایت کند. غذاهای دریایی سرشار از پروتئین و کم کالری بوده و می ‌توانند به زنان کمک کند تا مدت طولانی ‌تری احساس سیری کنند و در عین حال سلامت مو و پوست آن‌ها را تقویت می کند. درضمن غذاهای دریایی مملو از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند که سلامت قلب، مغز و چشم را بهبود می بخشد و در عین حال التهاب را کاهش می دهد که می تواند به از بین بردن نفخ و ناراحتی که در طول چرخه قاعدگی زنان رخ می دهد کمک کند.

 
 
 
 

 بذر کتان

بذر کتان به دلیل قدرت مبارزه با سرطان، یک مکمل عالی برای رژیم غذایی زنان محسوب می شود. متخصصان تغذیه می گویند که دانه ‌های کتان سرشار از ترکیبات استروژن مانند به نام لیگنان هستند. مطالعات نشان داده ‌اند که افزودن دانه کتان به رژیم غذایی زنان مبتلا به سرطان پستان باعث کاهش سرعت این بیماری می ‌شود. کارشناسان توصیه می کنند خانم ها روزانه یک قاشق غذاخوری از بذر کتان را به غذای خود اضافه کنند. بذر کتان همچنین برای تسکین یبوست، بهبود سلامت گوارش، کاهش سطح کلسترول و کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی مفید است.

سبزی های برگ تیره

همه می ‌دانند که سبزی‌های برگ‌دار سالم هستند، اما بیشتر به‌خاطر محتوای کلسیم، برای خانم‌ها مفید هستند. متخصصان می گویند: سبزیجات برگ‌دار تیره سرشار از کلسیم هستند که به محافظت از استخوان‌های زنان کمک کرده و خطر پوکی استخوان را کاهش می ‌دهد. علاوه بر این، سبزی ها سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی هستند. همچنین منبع خوبی از فیبر بوده و سرشار از ویتامین K، آهن، فولات و آنتی اکسیدان ها نیز هستند.

بادام زمینی

شری کلمن کالینز متخصص تغذیه می گوید: خوردن بادام زمینی راهی سالم برای دریافت پروتئین گیاهی بیشتر به رژیم غذایی است. بادام زمینی بیش از ۳۰ ماده مغذی ضروری از جمله فیبر و چربی های خوب را فراهم می کنند. بادام زمینی برای داشتن قلب سالم مهم بوده و می تواند از بیماری های قلبی عروقی در میان زنان جلوگیری کند.

 بیشتربخوانید:

چه عواملی در بروز سرطان سینه موثر است ؟

 

 

 

ماست یونانی

این ماست غلیظ تر از اکثر ماست های معمولی بوده و مطمئناً یک غذای ضروری برای زنان است. کری دنت، متخصص تغذیه می گوید: ماست یونانی ساده یک ماده مغذی برای زنان است که پروتئین برای حفظ و رشد عضلات، کلسیم برای استخوان های قوی و باکتری های پروبیوتیک مفید برای حمایت از سلامت روده ارائه می دهد.

عدس

عدس یکی از مواد اصلی در سرتاسر جهان است که به راحتی آماده می شوند و دارای مواد مغذی ضروری برای سلامتی هستند. عدس انواع مختلفی دارد و علاوه بر فیبر و پروتئین، منبع ویتامین B12، آهن و فولات است. به علاوه، عدس یکی از ارزان ترین منابع پروتئینی است.

آووکادو

آووکادوها حاوی چربی سالمی هستند که همه زنان برای سلامت گردش خون به آن نیاز دارند. آووکادو سطح کلسترول را بهبود بخشیده و با بیماری های قلبی و تصلب شرایین مبارزه می کند. علاوه بر این، چربی موجود در آووکادو برای پوست و مو نیز مفید است. همچنین آووکادو سرشار از پتاسیم و ویتامین K و حاوی لوتئین است که برای چشم مفید است.

قارچ

قارچ ها همگی دارای طعم و بافت منحصر به فرد و همچنین ویتامین D ضروری هستند. کامئو اسنایدر متخصص تغذیه در این باره می گوید: قارچ ها تنها گیاهی هستند که حاوی ویتامین D بوده و زمانی که قارچ های به مدت ۱۵ دقیقه در زیر نور مستقیم خورشید قرار می گیرند، محتوای ویتامینD آن ۲۵درصد افزایش می یابد. بنابراین به معنای واقعی کلمه می توانید با قرار گرفتن در معرض نور خورشید آنها را حتی سالم تر کنید.

بیشتر بخوانید:

عفونت های زنانه ای که باعث ناباروری می شود

 

 

 

جوانه ها

جوانه‌ ها تقویت ‌کننده‌های طبیعی متابولیسم و پاک ‌کننده‌های گوارشی برای زنان قبل و بعد از یائسگی هستند. جوانه لوبیا، کلم بروکلی، یونجه، مملو از اسیدهای آمینه تقویت‌ کننده مغزی و فیبر غذایی و سرشار از ویتامین‌ ها هستند. مصرف آن ها می تواند انرژی را افزایش داده، فشار خون را کاهش و از پیشرفت سرطان جلوگیری کند. همچنبن خوردن جوانه ها به کنترل وزن کمک می کند.

آگاهی از نیازهای غذایی بدن اولین قدم در حفظ سلامت و تندرستی خانم ها به شمار می رود. خوردن غذاهای مناسب می تواند تضمین می کند که شما قوی، پرانرژی و با انگیزه هستید و همچنین شما را در بهترین فرم نگه می دارد. بنابراین آنچه در آشپزخانه شما وجود دارد می تواند شما را برای موفقیت شخصی آماده کند.

خانم‌ها این خوراکی‌ها را حتما مصرف کنند/ توصیه‌ مهم تغذیه ای برای سلامتی

 

 بیشتر بخوانید:

یائسگی با چه علائمی در زنان آغاز می‌شود؟

 

 

 

 

برچسب ها: زنان، تغذیه، رژیم غذایی، عدس، سرطان، کلسترول، قارچ، آووکادو، بادام زمینی، ویتامین D، بذر کتان، یائستگی تعداد بازديد: 138 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز