Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 08:53

24
اسفند
فقط ۳۴ کشور فروش سیگارهای الکترونیکی را ممنوع کرده‌اند

فقط ۳۴ کشور فروش سیگارهای الکترونیکی را ممنوع کرده‌اند

آمارهای سازمان جهانی بهداشت نشان می دهد که با وجود هشدار پزشکان درباره مضرات سیگارهای الکترونیکی، تنها ۳۴ کشور فروش این سیگارها را ممنوع کرده‌اند. سیگار الکترونیکی از جمله دخانیاتی است

تحریریه زندگی آنلاین : آمارهای سازمان جهانی بهداشت نشان می دهد که با وجود هشدار پزشکان درباره مضرات سیگارهای الکترونیکی، تنها ۳۴ کشور فروش این سیگارها را ممنوع کرده‌اند. سیگار الکترونیکی از جمله دخانیاتی است که در سال‌های اخیر در میان جوانان به شدت افزایش یافته است و حتی برخی شرکت‌های تولیدکننده با ادعای اینکه با این محصول می توان سیگار را ترک کرد، جوانان را به استفاده از سیگارهای الکترونیکی ترغیب می کنند.بر اساس جدیدترین گزارش سازمان جهانی بهداشت، سیگارهای الکترونیکی حاوی نیکوتین، بسیار اعتیادآور هستند و برای سلامت مضر هستند و این سازمان از کشورها خواسته است برای محافظت از کودکان و افراد غیرسیگاری، اقدام فوری برای کنترل سیگارهای الکترونیکی انجام دهند.این سازمان در گزارش خود تاکید کرده است که سیگارهای الکترونیکی در ترک مصرف دخانیات موثر نیستند و در عوض، شواهد هشداردهنده‌ای در مورد اثرات نامطلوب آنها بر سلامت افراد وجود دارد.طبق این گزارش فقط ۳۴ کشور فروش سیگارهای الکترونیکی را ممنوع کرده‌اند در حالی که ۸۸ کشور حداقل سنی برای خرید سیگارهای الکترونیکی ندارند و ۷۴ کشور هم هیچ مقرراتی برای این محصولات مضر ندارند. اثرات طولانی‌مدت این محصولات بر سلامت هنوز به طور کامل شناخته نشده اما ثابت شده است که این محصولات مواد سمی تولید می‌کنند که برخی از آنها باعث سرطان می‌شوند و برخی نیز خطر ابتلا به اختلالات قلبی و ریوی را افزایش می‌دهند. پیشتر علیرضا اسلامی نژاد عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نسبت به افزایش مصرف سیگارهای الکترونیک (ویپ) در کشور هشدار داده و گفته بود: بخار متصاعد از این دستگاه‌ها، بخار آب نیست بلکه ناشی از سوختن مایع روغنی آن است. وی با رد این ادعا که بخار متصاعد شده از سیگارهای الکترونیک، بخار آب است، گفت: بخار متصاعد از این دستگاه‌ها، بخار ناشی از سوختن مایع روغنی آن است. وی ادامه داد: در مورد عوارض سیگارهای الکترونیک تحقیقات بسیاری در حال انجام است و مقالاتی هم منتشر شده که نشان می‌دهد این دستگاه‌ها به هیچ وجه بدون خطر نیستند. حتی می‌توان با قطعیت گفت مواجهه با دود آن‌ها نیز عاری از ضرر نیست؛ به ویژه مدل‌هایی که از مایع اسانسی برای کام‌دهی استفاده می‌شود.

بیشتربخوانید:

10 روش برای ترک سیگار

افزایش مصرف سیگار بین دختران جوان

تعداد بازديد: 51 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست ؟

فیلم روز
تصویر روز