مردم ممکن است به نتایج این آزمایش تکیه نکنند، اما امتحان این روش ضرر ندارد. با این حال، دیگر راه های دیگر قابل اعتماد برای تعیین جنسیت جنین وجود دارد.
آزمایش تعیین جنسیت با جوش شیرین چیست؟
آزمایش تعیین جنسیت جوش شیرین یک روش خانگی است که از ادرار زن باردار همراه با جوش شیرین برای تعیین جنسیت جنین استفاده می کند. آزمایش تعیین جنسیت جوش شیرین در واقع به دنبال تعیین جنسیت جنین است. جنسیت به آرایش ژنتیکی و بیولوژیکی جنین اشاره دارد، در حالی که جنسیت به تفاوت های اجتماعی و فرهنگی که در طول زمان توسعه می یابد، اشاره دارد.
پشت آزمایش علت علمی وجود دارد. جوش شیرین با اسیدها واکنش می دهد، باعث می شود برخی اسیدها به جوش بیایند و حباب تشکیل شود. نظریه پشت تست این است که اسیدیته یا PH ادرار زن باردار بر اساس جنسیت نوزادش تغییر خواهد کرد (تشخيص جنسيت جنين از ظاهر مادر).
با این حال، هیچ اثباتی وجود ندارد که جنسیت جنین ناشی از تاثیر pH بر روی ادرار زن است. همچنین بسیاری از عوامل شناخته شده دیگر می توانند ادرار زن را بیشتر یا کمتر اسیدی کنند.
آیا نتایج تعیین جنسیت با جوش شیرین دقیق هستند؟
متاسفانه، نتایج آزمون تعیین جنسیت جوش شیرین فقط در نیمی از مواقع دقیق است. بسیاری از عوامل دیگر می توانند pH ادرار زن را تحت تاثیر قرار دهند، از جمله:
- رژیم غذایی
- سطح هیدراتاسیون
- عفونت های دستگاه ادراری
- سنگ کلیه
از آنجایی که بسیاری از متغیرها بر میزان pH ادرار تأثیر می گذارند، اگر در یک روز چند بار آزمایش انجام دهید ممکن است نتایج متفاوت مشاهده کنید.
روش های قابل اطمینان تعیین جنسیت
برای خانم های بارداری که می خواهند قبل از تولد جنسیت جنین را بدانند، روشهای با اطمینان بیشتر از جوش شیرین ذکر شده است. برخی از روش های دقیق برای تعیین جنسیت جنین عبارتند از:
- سونوگرافی
- آزمایش خون نیفتی
- آمنیوسنتز
- نمونه برداری ویروس کوریونی (CVS)
چگونه انجام تست با جوش شیرین؟
یک تست ادرار است که قدیما در خانه برای تشخیص جنسیت جنین استفاده می کردند.
شما موارد زیر را داشته باشید:
- 2 قاشق غذاخوری جوش شیرین
- ادرار
- یک لیوان تمیز
ادرار را با جوش شیرین مخلوط کنید و ببینید چه اتفاقی می افتد. اگر در ادرار حباب گازی بصورت فش فش و با صدا مانند نوشابه گازدار ایجاد شد به گفته قدیما جنین شما پسر است و اگر اتفاق خاصی نیافتاد جنین شما دختر است.
آیا واقعا این تست درست است؟
ممکن است بدلیل تغییرات هورمونی بدن، محتوای اسیدی بودن بدن نیز تغییر می کند اما هیچ گونه سند علمی برای اثبات آن وجود ندارد. تنها بر اساس گفته حرف قدیمی ها انجام میشود. ممکن است نتیجه درست و یا غلط باشد.
منبع: ooma.org