تغییر کردن بافت مواد خوراکی در زمان انجماد
90 درصد وزن بیشتر میوهها و سبزیجات از آب تشکیل شده است. این آب و دیگر مواد شیمیایی، در سلولها قرار می گیرند و ساختار و بافت مناسبی به آن میبخشند.
وقتی این مواد در حالت انجماد قرار میگیرد و آب درون آنها یخ میزند، حجم شان بیشتر می شود و بلورهای یخ، دیوارههای سلول را پاره می کند و بیرون میزند.در نتیجه، وقتی یخ این محصولات، هنگام مصرف باز میشود، بافت خوراکیها بسیار نرم تر از قبل از زمان انجماد میشود.
بیشتربخوانید:
غذاهایی که نباید آنها را فریز کرد
تغییر رنگ مواد غذایی
ورود هوا به داخل کیسه های پلاستیکی ، موجب تغییر رنگ و ایجاد لکههایی روی مواد غذایی میشود.البته غذا فاسد نمیشود اما طعم آن دیگر مانند قبل نخواهد بود و مزه بدی خواهد گرفت .
خطر بروز سرطان
علاوه بر کیسه های پلاستیکی، برخی افراد از بطری پلاستیکی برای نگهداری مایعات در یخچال استفاده میکنند این در حالی است که این اقدام برای سلامت بدن مضر است زیرا باعث آزاد سازی سم دیوکسین (سمی قوی و مضر برای بدن) از پلاستیک می شود و میتواند سرطانزا باشد.