Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:49

10
مهر
7 اشتباه بزرگ در یخ زدایی گوشت

7 اشتباه بزرگ در یخ زدایی گوشت

موارد زیر اشتباهات رایج در بازکردن یخ گوشت هستند که بهتر است از انجام آنها خودداری کنید

به گزارش جام جم آنلاین : بسیاری از ما برای یخ‌ زدایی گوشت از روش‌هایی استفاده می‌ کنیم که ممکن است برای سلامت مضر و حتی خطرناک باشد. بعضی از این روش‌ ها می‌ تواند ما را در معرض برخی از باکتری‌ های بالقوه کشنده قرار دهد. موارد زیر اشتباهات رایج در بازکردن یخ گوشت هستند که بهتر است از انجام آنها خودداری کنید.

 

گوشت را در آب داغ قرار می‌ دهید

این کار باعث می‌ شود محلی مناسب برای رشد باکتری‌ های خطرناک ایجاد شود. به جای این کار بهتر است گوشت را در یک ظرف آب سرد قرار دهید تا روند ذوب یخ گوشت را به شیوه‌ ای ایمن سرعت ببخشید.

قبل از بازشدن یخ گوشت ادویه و چاشنی‌ ها را به آن اضافه می‌ کنید

با این کار ممکن است باعث بیمار شدن خود و اعضای خانواده‌ تان شوید. توجه داشته باشید پیش از افزودن هر گونه چاشنی به گوشت، یخ آن باید کاملا باز شده باشد.

بیشتربخوانید:

نحوه صحیح نگهداری و فریز کردن انواع گوشت

 

گوشت را برای یخ‌ زدایی روی پیشخوان آشپزخانه قرار می‌ دهید

رایج‌ ترین اشتباه، قراردادن گوشت منجمد در دمای اتاق برای یخ‌ زدایی است اما این کار شوک حرارتی ایجاد می‌ کند که می‌ تواند برای گوشت مضر باشد. بهترین کار این است که گوشت را از فریزر به یخچال منتقل کنید و اجازه دهید یخ گوشت به‌ تدریج و بدون آسیب رساندن به آن ذوب شود.
در دمای یخچال، باکتری‌ ها دیرتر از زمانی که گوشت را روی پیشخوان آشپزخانه قرار می‌ دهید رشد می‌ کنند. حتما گوشت را در ظرف یا کیسه فریزر بگذارید تا آب یا خون آن بقیه غذاها را آلوده نکند.

گوشت منجمد را زیر شیر آب می‌ شویید

بسیاری از ما عادت داریم برای سرعت بخشیدن به روند ذوب، گوشت منجمد را زیر آب شیر بشوییم اما دلیلی برای شستن گوشت یخ‌زده وجود ندارد و با این کار فقط باکتری‌ها را به سینک‌ها، میز و اسفنج‌ها منتقل می‌کنید.

بیشتربخوانید:

روش صحیح نگهداری از گوشت‌ و تخم‌مرغ‌ در دوران قرنطینه خانگی

مواد غذایی که قابل فریز کردن هستند


7 اشتباه بزرگ در یخ زدایی گوشت که همه خانم ها مرتکب می شوند!!

گوشت منجمد را مستقیم به قابلمه یا مایکروویو منتقل می‌ کنید

این روش بی‌خطر است اما ممکن است نتیجه خوبی به دنبال نداشته باشد. به خاطر داشته باشید که وقتی گوشت منجمد در تماس با حرارت مستقیم قرار می‌ گیرد، سفت می‌ شود.

گوشت منجمد را با سشوار یخ‌ زدایی می‌ کنید

این روش ذوب نه‌ تنها بسیار وقت‌گیر است، بلکه یخ گوشت را به‌ طور یکنواخت ذوب نمی‌ کند و می‌تواند باعث افزایش تکثیر باکتری‌ ها شود.

بعد از دست‌ زدن به گوشت منجمد دست‌ هایتان را نمی‌ شویید

یخ‌ زده‌ بودن گوشت به این معنی نیست که مقدار زیادی باکتری در سطح آن وجود ندارد. همیشه دست‌ های خود را بعد از دست‌ زدن به گوشت منجمد بشویید.

بیشتربخوانید:

این مواد غذایی هرگز نباید در فریز نگهداری شود

 

 

برچسب ها: فریز کردن، گوشت، یخ زدایی تعداد بازديد: 281 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز