Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:55

7
فروردین
۱۰ ترفند مخفی در آشپزی که فقط سرآشپز‌های حرفه‌ای می دانند!

۱۰ ترفند مخفی در آشپزی که فقط سرآشپز‌های حرفه‌ای می دانند!

در دنیای آشپزی هرکسی برای خودش روش های خاصی دارد کا با به کار گرفتن آنها می تواند غذا های خوبی درست کند و از آن ها لذت ببرد.

به گزارش سایت طلا ،در دنیای آشپزی هرکسی برای خودش روش‌های خاصی دارد کا با به کار گرفتن آن‌ها میتواند غذا‌های خوبی درست کند و از آن‌ها لذت ببرد. اما باید گفت یک سری از ترفند‌های آشپزی هستند که فقط خاص سرآشپز‌های حرفه‌ای است و هرکسی نمی‌داند که این ترفند‌های خاص سرآشپز‌ها چه هستند. این ترفند‌ها مخصوص سرآشپز‌های رستوران هاست که باعث می شوند که غذا‌هایی درست کنند که همه را به تعجب وا بدارند.

۱- اگر در حال سرخ کردن همبرگر هستید، یک گودی در وسط آن ایجاد کنید. با این کار مدت زمان طبخ غذا را کاهش خواهید داد.

بیشتربخوانید:

20 فوت و فن آشپزی مخصوص سرآشپزهای حرفه ای

۱۰ ترفند مخفی در آشپزی که فقط سرآشپز‌های حرفه‌ای میدانند!

۲- برای بریدن بی‌عیب و نقص یک تکه کیک، چاقو را زیر آب داغ نگه دارید. با این کار به راحتی می توانید کیک را ببرید بدون اینکه شکل و ظاهر زیبای آن از بین برود.

۳- اندازه هر وعده غذایتان را با مشت خود اندازه بگیرید. این کار باعث می شود که همیشه یک معیار ثابت داشته باشید.

۴- برای پیشگیری از سر خوردن چاقو، چند کش پلاستیکی دوردسته بپیچید و مانع از ایجاد مشکل می شود.

۵- هر چه پوست لیمو ترش نازک‌تر، ترش‌تر این نکته را باید زمانی که در حال خرید هستید رعایت کنید.

بیشتربخوانید:

رازهای مهمی که سرآشپزها به شما نمی گویند!

۱۰ ترفند مخفی در آشپزی که فقط سرآشپز‌های حرفه‌ای میدانند!

۶- برای بررسی تازگی تخم مرغ، به حلقه سفیده که اطراف زرده است توجه کنید.

۷- وقتی یک برش از کیک برمی‌داریم، می‌توانیم با اتصال دو تکه نان تست توسط خلال دندان به لبه‌های کیک از بیات یا خشک شدن آن جلوگیری کنیم. مطابق عکسی که قرار گرفته است.

۸- بهتر است سبزیجات تازه را در تکه‌ای فویل بپیچیم تاطولانی‌تر آن‌ها رانگه داریم و مانع از خراب شدن سریع آن‌ها شویم.

۹- برای گرم کردن مجدد پیتزایی که قبلا پخته شده، قبل از قرار دادن آن در فر، کمی آب روی غذایتان اسپری کنید.

۱۰- استیک را در امتداد رگه برش بزنید. با این کار از پاره و تکه شدن آن پیشگیری می‌کنید و شکل زیبایی به خود میگیرند.

 

برچسب ها: آشپزی، سرآشپز، ترفند تعداد بازديد: 393 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز