Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:44

29
دی
طرز تهیه ادویه تندوری تند و خوش عطر

طرز تهیه ادویه تندوری تند و خوش عطر

تندوری یک ادویه‌ی نسبتا تند پرطرفدار است که ریشه‌ی هندی دارد.ادویه تندوری امروزه به بسیاری از کشور‌های جهان راه پیدا کرده است. بهترین روش مصرف این ادویه برای کباب و جوجه است.

به گزارش بیتوته، تندوری یک ادویه‌ی نسبتا تند پرطرفدار است که ریشه‌ی هندی دارد. ادویه تندوری امروزه به بسیاری از کشور‌های جهان راه پیدا کرده است. بهترین روش مصرف این ادویه برای کباب و جوجه است. علاوه بر آن برای انواع غذا‌های هندی، غذا‌های تند و مرغ تندوری می‌توان استفاده کرد. این ادویه‌ی هندی با ذائقه‌ی ایرانی بسیار سازگار و خوشایند است.

این ترکیب ادویه سنتی بخشی محبوب در غذا‌های هندی است. این مخلوط را می‌توان به راحتی در خانه درست کرد تا با آن غذا‌های مختلفی را تهیه کنید.

ادویه تندوری یکی از ادویه‌های پرطرفدار هندوستان است که در سراسر دنیا طرفدار دارد.

دنیای ادویه‌ها دنیایی رنگارنگ است که هرکدام عطر و طعمی متفاوت و منحصر به فرد دارند و مخصوص غذای خاصی هستند.

ادویه تندوری از آن ادویه‌های خوش عطر و طعمی است که معمولا از آن برای پختن انواع غذا‌های گوشتی و خورش‌های مرغ استفاده می‌شود.

از این ادویه بیشتر برای پخت مرغ و جوجه استفاده می‌شود، اما بعضی مواقع هم برای طعم دار کردن خورش‌ها از آن استفاده می‌کنند.

در زبان هندی، واژه‌ی تندوری به معنای تنوری است و دلیل انتخاب این نام برای ادویه، استفاده از آن برای غذا‌های تنوری است.

بیشتربخوانید:

فرمول ترکیب ادویه مخصوص پلو‌های ایرانی

 در کل جهان هم این ادویه با نام تندوری شهرت یافته است.

این ادویه‌ی خوش رنگ به دلیل ترکیباتش طبعی گرم دارد. جالب است بدانید که اولین بار یک آشپز هندی از این ترکیب استفاده کرد و مرغ را با این ادویه آغشته کرد و در تنور کباب کرد و به همین دلیل این ادویه به نام “تندوری” شناخته شد.

از مهمترین چاشنی‌های غذایی که بسیاری از کدبانو‌ها همیشه در طبخ غذا‌های خود از آن استفاده می‌کنند، ادویه‌های تندوری می‌باشند. این ادویه‌ها با ترکیبات خاصی تهیه شده، و برای مصارف خاص تری نیز استفاده می‌شوند. البته می‌دانیم که ادویه همیشه غذا را خوشمزه‌تر و خوش عطر می‌کند.

اما تندوری از جمله ادویه‌های مخصوصی است، که تنها برای طبخ بعضی از غذا‌های ویژه باید از آن‌ها استفاده شود.


ترکیبات ادویه تندوری

یکی از مهمترین ویژگی‌هایی که ادویه تندوری را به محبوبیت رسانده است، تهیه‌ی آسان آن در منزل است. می‌دانیم که گوشت و مرغ همیشه از عطر نامطبوعی برخوردار هستند. به همین دلیل نیاز دارند تا با ادویه‌های مخصوصی ترکیب شده، و طعمی ایده آل را ارائه نمایند. پس همیشه استفاده از ادویه برای طبخ غذا‌های مختلف، لازم و ضروری به شمار می‌رود.

 

بیشتربخوانید:

ادویه آبگوشتی

 

 


ترکیبات موجود در ادویه تندوری چیست؟

طرز تهیه ادویه تندوری تند و خوش عطر

اگر در برنامه غذایی خود زیاد از جوجه کباب استفاده می‌کنید، بهتر است هربار تهیه آن را با ادویه‌ای مخصوص انجام دهید. تا طعم‌های متنوعی از یک غذای واحد را تجربه کنید. مثلا می‌توانید به جای استفاده از آبلیمو و زعفران همیشگی، از ادویه تندوری استفاده کنید.

در این ادویه شما با پودر پاپریکا رو به رو می‌شوید. به دلیل این که رنگ، طعم و عطر غذا را تغییر می‌دهد، در ادویه تندوری استفاده می‌شود.

ترکیبی دیگر که در این ادویه استفاده می‌شود، پودر زنجبیل است. این پودر دارای طبع گرمی می‌باشد، به همین دلیل برای این که طبع گوشت‌های مرغ و گوساله را از حالت سردی خارج کند، در تندوری استفاده شده است.

پودر زیره هم به دلیل طبع گرم آن در تندوری استفاده می‌شود و با دیگر مواد در این ادویه ترکیب شده است. در این ادویه پودر تخم گشنیز هم استفاده می‌شود. این پودر بیشتر به علت عطر خوشی که دارد، در این ادویه استفاده می‌شود.

در کنار تمامی این مواد، ترکیباتی دیگر که در ادامه برای شما آورده ایم نیز در تندوری استفاده شده است.

موارد مورد استفاده از ادویه تندوری

بسیاری از افراد همیشه از تنوع غذایی لذت می‌برند، اما این که به چه صورت بتوانیم در غذا تنوع ایجاد کنیم، می‌تواند به نحوه طبخ، یا استفاده از ادویه‌های موجود برای آن بستگی دارد. مثلا افرادی که از غذا‌های تند هندی لذت می‌برند، بسیار به استفاده از ادویه تندوری علاقه‌مند هستند.

برخی دیگر از مرغ‌های معمولی و سبز، در تمامی رژیم‌های غذایی خود بهره مند می‌شوند. به همین دلیل هر بار مرغ را با ادویه‌ای خاص تهیه می‌کنند. یکی از این ادویه‌ها نیز، تندوری می‌باشد؛ که می‌تواند طبع سرد مرغ را از بین ببرد، و آن را متعادل کند.

حتی برخی دیگر از افراد که به غذا‌هایی مانند چیپس علاقه‌مند هستند، نیز می‌توانند با استفاده از ادویه تندوری، طعمی خاص به چیپس‌های آماده شده خود در منزل بدهند. از آن مهمتر این است که غذا‌هایی که با ادویه‌های تند تهیه می‌شوند، همیشه طعم خاصی را برای انسان به ارمغان می‌آورند. طعمی به یاد ماندنی و لذیذ که در خاطر می‌ماند.

این ادویه را در ظرف در داری قرار بدهید و در مکانی خنک و به دور از خورشید مانند داخل کابینت نگهداری کنید.

پس موارد استفاده از ادویه تندوری برای تهیه مرغ تندوری، تهیه چیپس تندوری، تهیه انواع غذا‌های هندی، تهیه انواع غذا‌های تند

بیشتربخوانید:

روش تهیه ادویه برای پخت ماهی

 

 

 


طرز تهیه ادویه تندوری:

طرز تهیه ادویه تندوری تند و خوش عطر

مواد لازم برای ادویه تندوری:

پودر پاپریکا ۳ قاشق غذاخوری

پودر زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری

پودر سیر ۱ قاشق چایخوری

پودر جوز هندی ۱ قاشق چایخوری

فلفل قرمز آسیاب شده ۱ قاشق چایخوری

زنجبیل ساییده شده ۱ قاشق چایخوری

تخم گشنیز آسیاب شده ۱ قاشق چایخوری

زیره آسیاب شده ۱ قاشق چایخوری

میخک آسیاب شده ۱ قاشق چایخوری


طرز درست کردن ادویه تندوری:

همه مواد را داخل ظرفی بریزید و با هم خوب مخلوط کنید و در ظرف درداری بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.


طرز تهیه ادویه تندوری ساده:

طرز تهیه ادویه تندوری تند و خوش عطر

مواد لازم برای تهیه ادویه تندوری:

زنجبیل ساییده شده ۱ قاشق چایخوری

زیره آسیاب شده ۱ قاشق چایخوری

تخم گشنیز آسیاب شده ۱ قاشق چایخوری

پاپریکا ۱ قاشق چایخوری

زردچوبه ۱ قاشق چایخوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری


طرزتهیه ادویه تندوری:

همه مواد را در یک کاسه کوچک بریزید و خوب مخلوط کنید.

برچسب ها: ادویه، ادویه هندی تعداد بازديد: 446 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز