Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:18

4
اسفند
ادویه آبگوشتی

ادویه آبگوشتی

طرز تهیه ادویه آبگوشتی

ادویه آبگوشتی

 

 

مواد لازم برای 80 گرم :

 

 تخم گشنیز..............................۳ قاشق غذاخوری

زیره ی سبز .............................۳ قاشق غذاخوری

دانه ی فلفل سیاه.....................۳ قاشق غذاخوری

زیره ی سیاه............................۲ قاشق غذاخوری

زردچوبه...................................۵ قاشق غذاخوری

 

روش تهیه :

 

در ابتدای كار، تخم گشنیز و زیره ی سبز را در تابه ای بدون روغن، با شعله ی خیلی كم، به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید و بگذارید سرد شود. سپس آ‌‌ن را به صورت نیمكوب آ‌‌سیاب كنید. بعد دانه های فلفل را نیمكوب كنید و زیره ی سیاه  و زردچوبه را با تمام مواد مخلوط سازید و در شیشه ی دربسته ی تیره رنگ نگهداری كنید.

یادآ‌وری! حدود ۲۰ دقیقه مانده به سرو آ‌بگوشت، یک قاشق چایخوری از این ادویه را بیفزایید تا عطر و طعم آ‌ن از بین نرود.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ادویه آبگوشتی تعداد بازديد: 2603 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز