ادویه آبگوشتی
مواد لازم برای 80 گرم :
تخم گشنیز..............................۳ قاشق غذاخوری
زیره ی سبز .............................۳ قاشق غذاخوری
دانه ی فلفل سیاه.....................۳ قاشق غذاخوری
زیره ی سیاه............................۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه...................................۵ قاشق غذاخوری
روش تهیه :
در ابتدای كار، تخم گشنیز و زیره ی سبز را در تابه ای بدون روغن، با شعله ی خیلی كم، به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید و بگذارید سرد شود. سپس آن را به صورت نیمكوب آسیاب كنید. بعد دانه های فلفل را نیمكوب كنید و زیره ی سیاه و زردچوبه را با تمام مواد مخلوط سازید و در شیشه ی دربسته ی تیره رنگ نگهداری كنید.
یادآوری! حدود ۲۰ دقیقه مانده به سرو آبگوشت، یک قاشق چایخوری از این ادویه را بیفزایید تا عطر و طعم آن از بین نرود.