Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 16:03

9
مهر
ترفندهای گرفتن تلخی بادمجان

ترفندهای گرفتن تلخی بادمجان

بادمجان یکی از خوشمزه ترین صیفی جات است که با آن غذاهای بسیاری می توانید درست کنید. فقط باید بدانید که تلخی بادمجان را چگونه بگیرید

بادمجان در پخت غذاهای گوناگون کاربرد دارد. برای پخت انواع سوفله و گراتن می‌توانید از بادمجان استفاده کنید. بادمجان همچنین برای پخت غذاهای سنتی مانند کشک ‌بادمجان، میرزاقاسمی وخورش غوره بادمجان یا آش بادمجان به کار می‌رود. اما تلخی بادمجان، عاملی است که خیلی‌ها را از خوردن بادمجان و مشتقات آن گریزان کرده است.

بادمجان را پس از پوست کندن از وسط به دو نیم کنید. اگر تخم  زیاد دارد، آن‌ را در بیاورید. روی آن نمک بپاشید و روی یک سینی دستمال کاغذی بگذارید. بادمجان‌ را روی آن بچینید و سینی را در آفتاب قرار دهید.
یک سطل را پر از آب کنید، مقداری آب لیمو در آن بریزید و بادمجان‌های پوست‌کنده را درون آن بریزید. بعد از ۱۰ دقیقه بادمجان‌ها را خارج کنید. در آخر بادمجان‌ها را بفشارید تا آب آن‌ها خارج شود.
بادمجان‌ها را برش بزنید و روی آن‌ها مقدار زیادی نمک بریزید. سعی کنید نمک زیاد بزنید زیرا بر اثر شسته شدن، مقدار زیادی از نمک‌ها از بین می‌رود. بعد از نیم ساعت بادمجان‌ها را آب‌کشی و در غذای مد نظر استفاده کنید.
تکه‌های بادمجان را به مدت ۳۰ دقیقه در شیر بخوابانید. این کار به گرفتن تلخی بادمجان کمکی نمی‌کند اما به خوشمزه شدن آن کمک می‌کند.
بادمجان‌های تکه شده را در یک سینی بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید. بعد از زمان گفته شده بادمجان‌ها را خارج کنید و بگذارید یخ آن‌ها باز شود، سپس آن‌ها را بفشارید تا آب اضافی آن‌ خارج شود.
با به کارگیری این ترفند‌های آشپزی تا حد زیادی تلخی بادمجان گرفته می شود.


منبع : khorasannews.com

بیشتر بخوانید:

2 ترفند برای سرخ کردن بادمجان با روغن کم

4ترفند برای گرفتن تلخی بادمجان

برچسب ها: بادمجان، گراتن بادمجان، گرفتن تلخی بادمجان، تلخی بادمجان را چگونه بگیریم؟ تعداد بازديد: 346 تعداد نظرات: 1

نظرات

  • غذای خوشمزه و بلاخره لازمه که گاهی خورده بشه . بشکل بخار پز می پزم و بعدش در پیاز داغی که زردچوبه داره سرخ می کنم با روغن بسیار کم ... اضافه کردن گوجه خورد شده یا کشک کاملش می کنه ...چون یک مرحله بخار پز شده و در آبکش آبش کاملا چکیده شده در پیاز داغ سریع سرخ می شه .

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز