Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:27

13
مرداد
2 ترفند برای سرخ کردن بادمجان با روغن کم

2 ترفند برای سرخ کردن بادمجان با روغن کم

بادمجان یکی از خوشمزه ترین سبزیجاتی است که حتی سرخ کرده آن هم یکی از غذاهای لذیذ است. یکی از اشکالات اصلی بادمجان جذب بالای روغن در هنگام سرخ شدن است.

بادمجان یکی از خوشمزه ترین سبزیجاتی است که حتی سرخ کرده آن هم یکی از غذاهای لذیذ است. یکی از اشکالات اصلی بادمجان جذب بالای روغن در هنگام سرخ شدن است. در این مقاله دو راه به شما معرفی می کنیم که با کمترین مقدار روغن بتوانید بادمجان را سرخ کنید

 

چه کنیم بادمجان هنگام سرخ شدن روغن کمتری استفاده  کند؟

بادمجان خوراکی مطبوع و خوشمزه‌ای است. بادمجان سرخ شده با این‌ که مثل اسفناج، روغن به خود جذب می‌کند همراه با نان می‌تواند خوشمزه ‌ترین وعده غذایی باشد، اما در ادامه برای سالم‌تر بودن نحوه پخت این غذا به دو روش اشاره می‌کنیم:

روش اول سرخ کردن بادمجان با کمترین مقدار روغن

ابتدا در یک قابلمه آب بریزید و بگذارید به جوش بیاید، کمی روغن و نمک به آن اضافه کنید (مثل  ماکارونی) سپس بادمجان‌ها را داخل آب جوش بریزید و بعد از پنج دقیقه آبکش کنید و در نهایت بادمجان‌ها را سرخ کنید.

روش دوم سرخ کردن بادمجان با کمترین مقدار روغن

بادمجان را پوست بگیرید و برش بزنید. سپس در ماهیتابه بچینید و کمی نمک روی آن‌ها بپاشید و حدود نصف استکان آب به آن اضافه کنید. در صورتی که بادمجان ها نازک برش داده شده مقدار آب کمتری بریزید، در ماهیتابه را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد. زمانی که آب به خورد بادمجان رفت و بادمجان نرم شد ، یکی دو  قاشق روغن و اندکی زردچوبه به آن اضافه کنید و بگذارید سرخ شود.


منبع : khorasannews.com

برچسب ها: روغن، زندگی آنلاین، سرخ کردن، ترفندهای آشپزی، گرفتن تلخی بادمجان، بامجان، سرخ کردنی تعداد بازديد: 410 تعداد نظرات: 1

نظرات

  • در دستگاه بخار پز هم خوب جواب می دهد . بعد از آنکه خوب آبشون در آبکش کشیده شد در پیاز داغ همراه با کمی زردچوبه دو طرفشون را سرخ کرده و گوجه خوردشده روشون ریخت با کمی فلفل و قارچ و دو حبه سیر یا تعدادی هویج در ظرف پایرکس روی شعله کم همراه شعله پخش کن با حرارت ملایم خیلی غذای خوبی خواهد شد .

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز