اعظم اسلامی مجد
لوازم مورد نیاز
تخممرغ آبپز، آب جوش، سرکه، رنگ غذا، دستمال کاغذی و قاشق
مراحل کار
تخممرغها را داخل قابلمه بگذارید و داخل آن آب سرد بریزید تا جایی که تمام سطح تخممرغها را آب بپوشاند.
وقتی که کاملا آبپز شدند شعله گاز را خاموش کنید و بگذارید تخممرغها تا 12 دقیقه دیگر در همان حالت در قابلمه بمانند.
در قابلمه را ببندید. حالا آنها را با دقت از قابلمه خارج کنید و 2-1 دقیقه بگذارید تا سرد شوند.
برای برداشتن تخممرغها میتوانید از قاشق استفاده کنید. حالا نوبت رنگآمیزی جادویی آنها است.
برای هر رنگ نیاز به این ترکیب دارید
یکدوم فنجان آب جوش، 1 قاشق چایخوری سرکه، 25قطره رنگ غذا. حالا این مواد را ترکیب کنید.
تخممرغ اول
از 2 رنگ متفاوت استفاده کنید (آبی و زرد) و یکسوم هر طرف تخممرغ را در ترکیب رنگی قرار دهید.
یکسوم در رنگ آبی 60 ثانیه بعد تخممرغ را بردارید تا خشک شود (حدود چند دقیقه طول میکشد).
بعد روی آن را به آرامی با دستمال کاغذی خشک کنید. یکسوم دیگر تخممرغ را در رنگ بعدی یعنی رنگ زرد فشار دهید.
60 دقیقه بعد آن را خارج کنید و بگذارید خشک شود. مطابق شکل، تخممرغها سه رنگ آبی، سفید و زرد میشوند.
تخممرغ دوم
از تکنیک آمیزه استفاده کنید (تکنیک سایه روشن)
ابتدا تخممرغ را به طور کامل در رنگ قرمز فرو ببرید و بعد آن را خارج کنید. با دستمال کاغذی خشک کنید.
حالا سه چهارم تخممرغ را به مدت 30 ثانیه در رنگی که دوست دارید فرو ببرید و بعد یکدوم آن را در یک رنگ دیگر و بگذارید 60 ثانیه بماند.
هر چه تخممرغ در یک رنگ بیشتر بماند، آن رنگ تیرهتر میشود.
تخممرغ سوم
برای ایجاد رنگهای پر رنگتر میتوانید چند قطره بیشتر رنگ در آب بریزید و یا اینکه تخممرغ را برای مدت زمان بیشتری در رنگ نگاه دارید.
در این روش یک طرف تخممرغ را آبی کمرنگ و طرف دیگر آن را آبی پر رنگ تیره کنید (5-7 دقیقه در رنگ بماند بهتر است).
تمام تخممرغهایی که رنگ کردهاید، فوقالعاده زیبا هستند.
https://www.jennaburger.com/2014/04/dip-dyed-easter-eggs-using-food-coloring/