Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 04:04

11
خرداد
طرز تهیه انواع غذاهای رژیمی با ماهی

طرز تهیه انواع غذاهای رژیمی با ماهی

انواع غذای رژیمی با ماهی بهترین گزینه برای افرادی است که قصد لاغر شدن دارند یا میخواهند رژیم غذایی سالم داشته باشند. یکی از مغذی ترین مواد خوراکی که میتوانید در رژیم غذایی برای کاهش وزن استفاده کنید ماهی است.

تحریریه زندگی آنلاین : انواع غذای رژیمی با ماهی بهترین گزینه برای افرادی است که قصد لاغر شدن دارند یا میخواهند رژیم غذایی سالم داشته باشند. یکی از مغذی ترین مواد خوراکی که میتوانید در رژیم غذایی برای کاهش وزن استفاده کنید ماهی است. ماهی علاوه بر تامین پروتئین مورد نیاز بدن حاوی چربی های ضروری امگا3 و امگا6 برای سلامت بدن است. شاید تصور کنید تنها روش تهیه غذای رژیمی با ماهی ، ماهی بخار پز یا ماهی کبابی در فر است ولی میتوانید از روش های متنوع دیگر انواع غذای رژیمی با ماهی را تهیه کنید به خصوص اگر از سبزیجات مختلف در کنار ماهی برای پخت غذا استفاده کنید میتوانید یک وعده غذایی کامل و سیر کننده داشته باشید که ضمن داشتن کالری کم ، به اندازه کافی و مدت زمان طولانی شما را سیر نگه داشته و مانع از پرخوری خواهد شد.

 

1- خوراک ماهی و قارچ رژیمی

مواد لازم

  

 فیله ماهی

200 گرم

قارچ

6 عدد

گوجه فرنگی

1 عدد

 پیاز متوسط

1 عدد

فلفل دلمه ای

1 عدد

نمک

به میزان لازم

فلفل سیاه 

 به میزان لازم

روغن زیتون

به میزان لازم

جعفری خرد شده

1 قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه

پیاز را خرد کرده ، قارچ را اسلایس کنید و با مقدار کمی روغن در تابه تفت دهید. فلفل دلمه و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کرده تفت دهید. ماهی را در ظرفی دیگر کبابی کنید و به مواد اضافه کرده دوباره تفت دهید. ادویه ، جعفری و رب را به تابه اضافه کنید.  یک پیمانه آب اضافه کرده در تابه را بگذارید تا مواد جا بیوفتد. 

 بیشتربخوانید:

باید و نبایدهای مصرف امگا3 در بارداری

 

 

 

2- ماهی قزل آلا آب پز رژیمی

مواد لازم

  

 ماهی قزل آلا 

 1 عدد متوسط

روغن زیتون

 1 - 2 قاشق غذاخوری

پیاز

 1 عدد بزرگ

زنجبیل خرد شده

 1 قاشق چایخوری

پودر زعفران

 یک چهارم قاشق چایخوری

آب لیمو ترش تازه 

1 عدد

پوست لیمو ترش

 1 عدد

 

 

طرز تهیه

ماهی را به تکه های دلخواه برش بزنید. پیاز را باریک حلقه کنید و کف تابه بچینید. تکه های ماهی را از قسمت پوست روی پیازها بچینید. پوست زرد لیمو ترش را با چاقو جدا کرده و به همراه زنجبیل تازه خرد شده داخل تابه بریزید. آب 1 عدد لیموترش شیرازی را روی ماهی ها بریزید و سپس رویشان نمک و پودر زعفران بپاشید. روغن زیتون را هم روی تکه های ماهی بریزید. 1 استکان آب به تابه اضافه کرده در تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد و سرخ شود سپس ماهی را پشت و رو کرده سمت دیگرش را هم با حرارت ملایم سرخ کنید و روغن کف تابه را جدا کرده و ماهی را سرو نمایید. 

 

3- غذای رژیمی با ماهی قزل آلا

مواد لازم

 ماهی  قزل آلا 

  1 عدد

فلفل قرمز

   نصف یک عدد کوچک

سیر 

 5 حبه

جعفری

  20 گرم

آب لیموی تازه 

  1 قاشق غذاخوری

سرکه سفید 

  1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه و نمک

 به مقدار لازم

زردچوبه

 1 قاشق چایخوری

  پیاز کوچک

  1 عدد

 

 طرز تهیه

سیر ، جعفری ، آبلیمو ، سرکه ، جعفری ، پیاز ، نصف فلفل قرمز و زردچوبه را در غذاساز مخلوط نمایید.  ماهی قزل آلا را شسته خشک کنید و شکم ماهی را از طول بازکنید و رویش فلفل سیاه و نمک بپاشید. داخل شکم ماهی را کاملا با موادی که میکس کردیم را بپوشانید و اجازه دهید1 ساعت مزه دار شود. داخل یک تابه رژیمی 1 قاشق غذاخوری روغن بریزید و کف تابه را چرب کنید. مواد داخل شکم ماهی را تمیز کرده و ماهی را از سمت پوست داخل تابه قرار دهید شعله را روی متوسط گذاشته در تابه را بگذارید و اجازه دهید ماهی 5 دقیقه بپزد سپس ماهی را برگردانده و سمت دیگر آن را میپزیم.  حرارت را باید به گونه ای تنظیم کنید که ماهی آب نیندازد وگرنه خوشمزه نخواهد شد. 

بیشتربخوانید:

خواص ماهی برای سلامت بدن؛ از کاهش افسردگی تا بهبود خواب

 

 

 

 

4- خوراک ماهی و سبزیجات رژیمی

مواد لازم برای 4 نفر

 فیله ماهی بدون تیغ

 حدود ۶۰۰ گرم

نمک

 یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه تازه سابیده‌شده 

یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

فیله گوجه‌فرنگی متوسط 

۶ عدد

ساقه کرفس

 ۲ عدد

پیاز قرمز خردشده و کوچک

 یک عدد

زیتون سبز بدون هسته

 یک لیوان

زیتون سیاه بدون هسته

 یک‌چهارم لیوان

سیر خردشده 

یک حبه

پودر فلفل قرمز

 یک‌هشتم قاشق چای‌خوری

سیب‌زمینی ورقه‌شده

 ۱.۵ لیوان

جعفری خردشده

 یک‌چهارم لیوان

 

 

طرز تهیه

فیله ماهی را روی حوله جاذب قرار دهید تا آبش کشیده شود و هنگام پخت آب نیندازد سپس با نمک و فلفل طعم دار نمایید. فیله گوجه فرنگی ، ساقه کرفس خرد شده ، پیاز ، زیتون ، روغن زیتون ، سیر خرد شده و پودر فلفل قرمزرا با هم مخلوط کنید .تابه ای نچسب را روی حرارت قرار داده و سیب زمینی های ورقه شده را کف تابه بچینید و مخلوط سبزیجات را روی سیب زمینی ها بریزید. در تابه را به مدت 20 دقیقه بگذارید و صبر کنید سبزیجات با حرارت متوسط نرم شوند.  ماهی ها را روی مواد قرار داده دوباره در تابه را ببنیدید و 12 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. در صورت نیاز به پخت بیشتر ماهی ها میتوانید زمان را افزایش دهید. هنگام پخت، ماهی ها را پشت و رو نکنید که از هم نپاشند.  قبل از سرو روی ماهی ها را با جعفری خرد شده تزئین کنید. 

 

5- پخت ماهی در تابه رژیمی

مواد لازم

 ماهی قزل آلا

  ۲ عدد

پیاز

۱ عدد

سیر 

۲ تا ۴ حبه

نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه

 

زعفران دمکرده

۲ تا ۴ قاشق غ خ

روغن

کمی برای چرب کردن تابه

آبلیمو تازه یا آب لیمو ترش

۴ قاشق غ خ

کمی کره

برای روکش کباب

 

 

طرز تهیه

پوست و داخل شکم ماهی درسته را به مدت 3 تا 4 ساعت با پیاز و سیر خرد شده ، نمک ، فلفل و زردچوبه مزه دار کنید. نیم ساعت آخر زعفران و آبلیمو داخل شکم ماهی بکشید.  تابه گریل یا چدن رژیمی را با برس چرب کنید و وقتی تابه کاملا داغ شد، ماهی را در تابه قرار داده و با حرارت متوسط به مدت 30 – 40 دقیقه کباب کنید.  مدت زمان پخت ماهی در تابه رژیی 15 – 20 دقیقه برای هر طرف است که در این مدت ماهی کاملا برشته و کبابی میشود. میتوانید هنگام کباب کردن با برس ترکیبی از کره ذوب شده به همراه آبلیمو یا آب نارنج روی ماهی ها بکشید تا طعم بهتری بگیرد.  به این سس میتوانید کمی زعفران هم اضافه کنید.

بیشتربخوانید:

قارچ یا روغن ماهی گیاهی؟

 

 

 

 

ماهی رژیمی با اسفناج

مواد لازم

 لیمو ترش کوچک

1 عدد 

 فلفل قرمز

1 قاشق چایخوری 

فیله ماهی قزل آلا 

 550 گرم

 فلفل سیاه

1/2 قاشق چایخوری 

نمک

3/4 قاشق چایخوری

نان تست سبوس دار

1 لایه

سیر پوست کنده

6 حبه

نعنا

1 قاشق چایخوری

روغن زیتون

2 قاشق غذاخوری

اسفناج

450 گرم

 

 طرز تهیه

فر را تا دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید، پوست لیمو را به شکل خلالی بکنید، و آن را داخل مخلوط کن قرار دهید، لیمو را به چهار قطعه تقسیم کنید و کنار بگذارید. روی فیله ی قزل آلا یک چهارم قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه بپاشید. یک حبه سیر را درشت خرد کنید و به مخلوط کن اضافه کنید. باقی سیر ها را ریز خرد کنید و کنار بگذارید. نان را تکته تکه کنید و به مخلوط کن اضافه کنید، به همراه آن نعنا، یک چهارم قاشق چایخوری نمک و یک چهار قاشق چایخوری فلفل سیاه را نیز اضافه کنید.مواد را مخلوط کنید و سپس به یک کاسه منتقل کنید. یک قاشق چایخوری روغن به ترکیب اضافه کنید و کنار بگذاریدش. دو قاشق چایخوری روغن زیتون را در یک ماهی تابه نچسب و مخصوص فر روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.ماهی را به صورتی که پوستش رو به بالا باشد در ماهی تابه بخوابانید. 3 دقیقه بپزید، با کفگیر ماهی را برگردانید، ترکیبی که با مخلوط کن درست کردید را روی ماهی بمالید و ماهی تابه را به فر منتقل کنید.به مدت 5 دقیقه کباب کنید. وقتی ماهی در حال پختن است، یک قاشق چایخوری دیگر روغن را در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.  قطعات سیر و فلفل قرمز را اضافه کنید، یک دقیقه بپزید تا زمانی که سیر ها قهوه ای شوند. اسفناج ها را اضافه کنید و تا زمانی که جمع شوند تفت دهید، یک چهارم قاشق چایخوری نمک باقی مانده را روی اسفناج ها بریزید و بهم بزنید.اسفناج را بین چهار بشقاب تقسیم کنید. ماهی را نیز به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید، ماهی را روی اسفناج ها قرار دهید و با قطعات لیمو سرو کنید.

 

تعداد بازديد: 69 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست ؟

فیلم روز
تصویر روز