تحریریه زندگی آنلاین : مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نبود غلات کامل در برنامه غذایی ایرانیان را از عوامل اصلی ابتلا به بیماری دیابت عنوان کرد و گفت: در نان و غلات کامل علاوه بر فیبر و سبوس، منیزیوم داریم که باعث کاهش مقاومت انسولین در بدن شده و ابتلا به این بیماری را کاهش می دهند.احمد اسماعیل زاده با بیان اینکه تغذیه و عوامل مربوط به آن نقش بسیار مهمی در کنترل بیماری های پرفشاری خون و دیابت دارند، اظهار داشت: علت اصلی در بروز این بیماری ها عدم وجود غلات کامل در برنامه غذایی ایرانی هاست. با توجه به این که قوت غالب در ایران نان و برنج است مصرف غلات کامل و میوه ها تا حدود زیادی می تواند از ابتلا به بیماری های پرفشاری خون و دیابت در افراد جلوگیری می کند.اسماعیل زاده توضیح داد: در میوه ها و سبزی علاوه بر فیبر، پتاسیم و برخی از مواد مغذی دیگر را داریم که به کنترل فشار خون کمک می کنند. در نان و غلات کامل علاوه بر فیبر و سبوس، منیزیوم وجود دارد که باعث کاهش مقاومت انسولین در بدن شده و سبب می شود ابتلا به این بیماری کاهش یابد.
بیشتربخوانید:
چگونه سیستم ایمنی خود را تقویت کنیم؟
آشنایی با خواص کینوا این دانه شگفت انگیز
خواص جوانه گندم ؛ از خون سازی تا پیشگیری از چروک شدن پوست