پژوهشگران "دانشگاه ملی سنگاپور" (NUS) به همراه همکاران خود، این پژوهش را با خشک کردن و آسیاب کردن برگهای آناناس آغاز کردند که یک محصول زائد کشاورزی در نظر گرفته میشود.
هنگامی که پودر به دست آمده در یک سیستم آزمایشگاهی که محیط اسیدی دستگاه گوارش انسان را شبیهسازی میکرد، مورد بررسی قرار گرفت، مشخص شد که یک گرم از این ماده میتواند ۴۵.۱ گرم چربی پختهشده را جذب کند. پژوهشگران به منظور راحتتر خوردن پودر، مقداری از آن را به صورت کپسول و مقداری را به شکل شیرینیهای نازک فشرده موسوم به "کراکر" درآوردند.
بیشتربخوانید:
خوراکیهایی که کوره چربی سوزی هستند
کپسول یا کراکر پس از مصرف، ترکیبات چربی مانند چربیهای حیوانی را جذب میکند و تودههای فیبر پوشیده از چربی را تشکیل میدهد. این تودههای پوشش داده شده با چربی مانند سایر غذاهایی که مصرف میکنیم، در عرض یک تا سه روز از دستگاه گوارش خارج میشوند.
اگرچه ویژگیهای مکانیکی برگهای آناناس موجب میشود که آنها برای این کار مناسب باشند، اما دانشمندان اظهار داشتهاند که میتوان از انواع دیگر ضایعات کشاورزی با سلولز بالا مانند تفاله نیشکر نیز استفاده کرد.
با وجود این، پژوهشهای بیشتری باید انجام بگیرد تا مشخص شود که این پودر چقدر در دستگاه گوارش واقعی انسان مؤثر است. پژوهشگران دانشگاه ملی سنگاپور در حال حاضر به دنبال شرکای تجاری برای توسعه بیشتر این فناوری هستند.
بیشتر بخوانید:
8ماده غذایی که صد در صد لاغرتان می کند!
برای کاهش وزن دور این خوراکیهای را خط بکشید
نکات کلیدی برای کاهش وزن سریع
خلاص شدن از شر چربی شکمی با چند روش ساده