تحریریه زندگی آنلاین : برای پاکسازی بدن در فصل بهار بهتر است از غذاهای سبک مانند سوپها بهره برد. در این مقاله طرز تهیه یک سوپ را به شما آموزش میدهیم که با آن بتوانید بدنتان را پاکسازی کنید.
بهتر است در فصل بهار از غذاهای سبک مانند سوپها بهره برد چرا که مصرف سوپها در فصل بهار کبد را پاکسازی کرده و به سلامت بدن کمک میکند.
بهار فصل کمخوری است، پرخوری در بهار زمینهساز بیماریهای آزاردهنده و عود بیماریهای خفته است، شربت آبلیمو و «موهیتو» نوشیدنیهایی مناسب برای فصل بهار هستند. بهار فصل نوشیدن سکنجبین است و بهتر است جرعه جرعه نوشیده شود. البته مخلوط کردن سکنجبین در آب جوش و خوردن ناشتای آن میتواند اثراتی مفید برای بدن داشته باشد.
بهتر است در فصل بهار از غذاهای سبک مانند سوپها بهره برد. جو پوست کنده یک پیمانه، جعفری یک پیمانه، گشنیز یک پیمانه، رب انار شیرین یک قاشق غذاخوری، رب انار ترش یا آبلیمو یک قاشق غذاخوری، هویج متوسط 2 عدد، روغنزیتون یک قاشق غذاخوری، نمک و فلفل به میزان لازم و زعفران 2 رشته ریخته شود. این سوپ یک ترکیب ساده ولی پرفایده برای برداشتن بار مواد زائد از کبد است چرا که ترکیبات آن مواد مانده در مجاری کبدی را به سمت مجاری خروجی سوق میدهند.
از این سوپ روزی 2 تا 3 پیاله میتوانند مصرف کنند, همراه با این سوپ نان مصرف نکنند و 2 ساعت قبل تا 2 ساعت بعد از آن نیز چیزی نخورند؛ ترجیحاً گوشت یا آب گوشت به آن اضافه نکنند اما اگر آب گوشت اضافه کردید پیاز یا زردچوبه فراموش نشود.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ تمبر هندی
سوپ سیرابی
سوپ کرفس