به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، نرگس جوزدانی متخصص تغذیه ورژیم درمانی ، درباره وزن کشی گفت: وزن کشی درست برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند باید هر دو هفته یک بار با رعایت رژیم غذایی مناسب صورت بگیرد.
او افزود: از زمانی که رعایت استاندارد یک رژیم غذایی مناسب شروع میشود تا وقتی که وزن واقعی چربی کم شده باشد حدود دو هفتهای طول میکشد بنابراین وزن کشی باید در این فاصله زمانی انجام شود.
جوزدانی تصریح کرد: آب و تغییرات صورت گرفته در متابولیسم از مواردی است که در زمان کاهش وزن از دست میرود و به دلایل گوناگونی وزن افراد به صورت روزانه کم نمیشود بنابراین نباید افراد هر روز اقدام به وزن کشی کنند.
او با بیان اینکه وزن افراد روزانه به مصرف غذای شب گذشته، متابولیسم بدن، ادرار یا مدفوع بستگی دارد، تاکید کرد: غذای شور یا افزایش نمک غذا در افزایش وزن افراد تاثیرگذار است بنابراین افراد باید دو هفته بعد از شروع رژیم غذایی به صورت ناشتا در اوایل صبح یا در یک زمان معینی از روز وزن خود را بکشند.
جوزدانی گفت: وزن کشی با ترازوهای متفاوت باعث میشود تا وزن افراد به اشکال مختلف نمایش داده شود، حتی در زمانهای مختلف هم وزن تمامی افراد رقم یکسانی را نشان نمیدهد.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی اضافه کرد: برای مثال اگر وزن افراد بعد دو هفته از ۷۰ کیلوگرم به ۶۸ کیلو گرم برسد دو هفته دیگر زمان لازم است تا این وزن به ثبات برسد. ثبات کاهش وزن از بافت چربی همان وزن دو هفته اولیه با رعایت یک رژیم غذایی مناسب است.
جوزدانی ادامه داد: در افرادی که قصد ثابت ماندن وزن متناسب خود را دارند باید حداقل ماهی یک بار به وزن کشی اقدام کنند تا از افزایش یا کاهش وزن خود اطلاع پیدا کنند.
او در پایان یادآوری کرد: اگر افراد به هیچ عنوان وزن کشی انجام ندهند ممکن است ناگهانی با اضافه وزن ۵ تا ۱۰ کیلویی مواجه شوند که در اینصورت کاهش وزن حتما با مشکلاتی واجه خواهد شد.