Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 18:55

7
دی
ترفندهایی برای تازه نگهداشتن میوه

ترفندهایی برای تازه نگهداشتن میوه

هیچ چیز بدتر از این نیست که کلی وقت و هزینه برای خرید میوه از بازار صرف کنید و میوه ها به سرعت خراب شده و دور بریزید. در اینجا روش‌های نگهداری انواع میوه‌های فصل توضیح داده شده است.

تحریریه گروه ترجمه زندگی آنلاین

 

هیچ چیز بدتر از این نیست که کلی وقت و هزینه برای خرید میوه از بازار صرف کنید و میوه ها به سرعت خراب شده و دور بریزید.

در این مقاله روش های نگهداری انواع میوه های فصل توضیح داده شده است.

سیب

سیب در دمای معمولی به سرعت تازگی خود را از دست می دهد. اگر هم در فریزر گذاشته شود، پس از یخ زدن و دوباره ذوب شدن، له و نرم می شود.

بنابراین بهترین جا برای نگهداری سیب در یخچال، است. سیب ها را درون کشوی یخچال گذاشته و روی آنها را با پارچه ای مرطوب بپوشانید.

یا می توانید آنها را درون کیسه های پلاستیکی منفذدار گذاشته و داخل کشوی یخچال بگذارید.

درضمن یک سیب خراب از خود، گاز اتیلن متصاعد می کند و باعث خرابی سیب های دیگر می شود.

اگر میان سیب ها، سیبی لکه دار وجود داشت، آنها را جدا گذاشته و زودتر مصرف کنید.

اگر هم قصد دارید برای مدت طولانی تر سیب نگهدارید، سیب هایی که سفت و بادوام تر هستند، خریداری کنید.

پوست این نوع سیب ها معمولا کلفت است.

گلابی

گلابی ها برخلاف میوه های دیگر از درون می رسند و وقتی بخش روی گلابی ها نرم است، بنابراین قسمت درون آنها بیش از حد رسیده است.

گلابی های رسیده را باید در یخچال در دمای 1 تا 7 درجه سلسیوس نگهداری کرد. در صورت تمایل می توانید گلابی ها را فریزری کنید.

گلابی های نسبتا رسیده را پس از شستشو، ورقه ورقه کرده و دو طرف آن را کمی آبلیمو بمالید تا قهوه ای رنگ نشوند.

سپس درون ظرف مخصوص فریزر گذاشته و در فریزر قرار دهید.

گلابی های کال را در دمای اتاق بگذارید تا برسند. برای سرعت بخشیدن به رسیدن آنها، گلابی های کال را درون یک کیسه کاغذی بگذارید.

گاز اتیلن در کیسه محبوس مانده و باعث رسیدن گلابی می شود.

قرار دادن گلابی در کنار موز یا آووکادو نیز باعث رسیدن آنها می شود. زیرا هر دو میوه نیز به طور طبیعی گاز اتیلن متصاعد می کنند.

کیوی

موقع خرید کیوی دقت کنید کیوی های بسیار نرم را نخرید. آنها باید کمی سفت باشند، البته نه مثل سنگ.

کیوی های سفت در دمای اتاق پس از 2 تا 3 روز می رسند و پس از آن می توان آنها را در یخچال به مدت 5 تا 7 روز نگهداری کرد.

آنها را در کیسه پلاستیکی گذاشته و در یخچال قرار دهید.

کیوی ها را می توان به مدت 10 تا 12 ماه در فریزر نگهداری کرد. برای فریز کردن آنها پس از شستشو، پوست شان را بکنید و ورقه ورقه یا کاملا درست برای فریزری کردن آماده کنید.

سپس درون ماهیتابه 2 تا 3/4 فنجان شکر و 4 فنجان آب ریخته و کاملا حل کنید.

سپس بگذارید این محلول به جوش آید. سپس این شربت آماده شده را بگذارید خنک شود و سپس روی کیوی بریزید.

بعد از آن کیوی را درون ظروف در بسته محکم یا کیسه های فریزر قرار دهید.

لیمو ترش

لیموترش بهترین میوه برای استفاده در غذا و سالادهای مختلف است و طعم غذاها را بسیار عالی می کند.

لیموترش در دمای اتاق یک هفته بیشتر دوام نمی آورد. اما قرار دادن آنها در کیسه های پلاستیکی که کاملا در آنها بسته است، باعث می شود تا یک ماه تازه بمانند.

پرتقال

پرتقال های رسیده را باید در یخچال نگهداری کرد. البته آنها باید کاملا خشک باشند.

زیرا رطوبت باعث خراب شدن شان می شود. بدین ترتیب می توانید تا دو هفته و حتی بیشتر آنها را تازه نگهدارید.

اما اگر می خواهید زمانی بیشتر از دو هفته، سالم بمانند، آنها را درون کاغذ بپیچید تا از رطوبت کاملا دور بمانند.

انار

هنگام خرید انار، اناری را انتخاب کنید که قهوه ای، نرم، شکننده و یا بسیار سبک نباشند. دانه های صورتی رنگ انار به دلیل فرآیند اکسیداسیون، قهوه ای می شوند.

بهترین روش نگهداری انار، گذاشتن آنها در یخچال است. اگر انار را درسته و دانه دانه نشده در یخچال نگهدارید، مدت زمان بیشتری دوام می آورد.

اما انارهای دانه دانه شده را می توانید در ظروف در بسته که هوا وارد آن نشود، در یخچال نگهداری کنید.

در ضمن بهتر است به جای استفاده از ظروف پلاستیکی، آنها را درون ظروف شیشه ای یا سرامیکی نگهداری کنید.

زیرا انار به راحتی مواد شیمیایی متصاعد از پلاستیک را به خود جلب می کند و زودتر خراب می شود.

همچنین می توانید دانه های انار را فریزری کرده و هر زمان که خواستید از آنها استفاده کنید.

خرمالو

بهتر است موقع خرید، خرمالوهایی بخرید که هنوز کاملا نرسیده اند. این خرمالوها در دمای اتاق 5 تا 10 روز دوام دارند.

خرمالوها را وقتی کاملا رسیده باشند، می توانید در یخچال به مدت یک هفته نگهدارید. آنها را درون ظرفی قرار داده و با کیسه پلاستیکی بپوشانید، سپس در یخچال بگذارید.

آناناس

این میوه پس از چیده شدن دیگر بیشتر از آن نمی رسد، بنابراین بهترین کار خوردن آناناس پس از خرید آن است.

اگر می خواهید میزان اسیدیته آناناس کم شود، 1 یا 2 روز، آن را در دمای اتاق نگهداری کنید. از اسیدی بودن آن کم می شود اما شیرینی آن بدون تغییر باقی می ماند.

همچنین می توانید آنها را درون کیسه پلاستیکی گذاشته و در یخچال بگذارید. بدین ترتیب تا 4 روز تازه باقی می مانند.

نارگیل

نارگیل را همانطور سالم می توانید در دمای اتاق به مدت 2 تا 4 ماه نگهدارید. اما اگر آن را خرد کردید، در یک ظرف دردار قرار داده به طوری که هوا وارد آن نشود، سپس درون یخچال بگذارید.

بدین ترتیب تا یک هفته دوام خواهند داشت. اما اگر می خواهید به مدت 9 ماه نارگیل ها را نگهدارید، آنها را در فریزر ذخیره کنید.

انبه

یک انبه رسیده، وقتی آن را کمی فشار دهید بوی خوشی از آن به مشام می رسد. انبه هایی که هنوز سبز هستند و کاملا نرسیده اند را می توان در دمای اتاق نگهداشت تا کاملا برسند.

انبه های رسیده را هم درون ظرف دربسته و داخل یخچال بگذارید. بدین ترتیب حداقل تا 5 روز سالم می مانند. اگر هم آنها را در فریزر نگهداری کنید، تا 6 ماه دوام می آورند.

آووکادو

آووکادو های برش خورده، به دلیل وجود نوعی آنزیم در آنها به سرعت اکسیده شده و به رنگ قهوه ای درمی آیند.

برای تازه نگه داشتن آووکادوهای برش خورده، روی آنها آب لیموترش ریخته و درون کاغذ بپیچانید و در یخچال بگذارید.

همچنین می توانید یک لایه روغن زیتون روی برش های آووکادو بمالید و جلوی رسیدن هوا و اکسیده شدن آن را بگیرید.

روش دیگر قرار دادن چند لایه پیاز در ظرفی است که برش های آووکادو را درون آن نگه می دارید.

البته این احتمال هم وجود دارد که آووکادو بوی پیاز بگیرد. ولی با هریک از روش های فوق می توانید آووکادوها را تازه نگهدارید.

گریپ فروت

گریپ فروت برش نخورده را می توانید در دمای اتاق به مدت یک هفته نگهدارید که این مدت زمان در یخچال به 2 تا 3 هفته می رسد.

گریپ فروت وقتی در دمای اتاق می ماند، شیرین تر می شود. آب گریپ فروت را نیز می توان در ظرف دردار پلاستیکی یا شیشه ای به مدت 2 تا 3 روز نگهداشت.

البته بهتر است آب میوه ها در 24 تا 48 ساعت اول مصرف شوند. 

منبع: https://www.thekitchn.com

 

برچسب ها: نگهداری از میوه ها، نگهداری از میوه، تازه نگه داشتن میوه ها، نگهداری از میوه های فصل، نگهداری از سیب، نگهداری از گلابی، نگهداری از کیوی، نگهداری از لیمو ترش، نگهداری از پرتقال، نگهداری از انار تعداد بازديد: 716 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز