عکس: کیان رنجبر
در بشقاب من این ماه سالاد مقوی و سادهای را درنظر گرفتهایم.
در این بشقاب منبع پروتئینی تخممرغ میباشد.
منبع کربوهیدرات بلغور بوده که بعلت عدم مصرف توسط خانوادهها راه بسیار کاربردی برای استفاده از این منبع عالی کربوهیدراتی است.
بلغور خاصیت فوقالعادهای جهت کاهش کلسترول خون دارد. سبزیجات هم که به وفور در این سالاد مغذی استفاده شده است.
برای تامین منبع لبنی می توانید از انواع سسهای تهیه شده از ماست در این سالاد بهره ببرید.
مواد لازم سالاد بلغور
فلفل دلمه ای نگینی 100 گرم
بلغور 300 گرم
هویج نگینی آبپز 150 گرم
تخم مرغ آبپز یک عدد
کاهو فرانسوی به دلخواه
آب لیمو ترش یک عدد
سیر رنده شده یک عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سالاد بلغور
آب را بجوش آورده و بلغورها را داخل آن بریزید.
آب را کناری گذاشته و درب ظرف را بسته و اجازه دهید بلغورها نرم شوند.
بعد از زمان کوتاهی آنها را آبکشی نموده و بگذارید خنک شوند.
حال بلغورها را به همراه باقی مواد در ظرف مناسبی ریخته و مخلوط کنید و حدوداً یک ساعت در یخچال بگذارید تا طعم مناسبی بگیرد.