Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 03:06

25
مهر
دمنوش گل گاوزبان و لیمو عمانی

دمنوش گل گاوزبان و لیمو عمانی

لیمو عمانی ها را سوراخ و یا از وسط نصف کنید. آن‌گاه آن را همراه با گل گاوزبان، سنبل‌طیب و آب جوش در قوری که بهتر است از جنس چینی باشد، بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه دم بکشد.

تحریریه زندگی آنلاین :

 

مـواد لازم

لیمو عمانی.............2 عدد

گل گاوزبان..............3 قاشق سوپخوری

سنبل‌طیب.............. 1 قاشق چایخوری

 آب جوش.................. 4لیوان

 

روش تـهیه

لیمو عمانی ها را سوراخ و یا از وسط نصف کنید. آن‌گاه آن را همراه با گل گاوزبان، سنبل‌طیب و آب جوش در قوری که بهتر است از جنس چینی باشد، بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه دم بکشد. سپس دمنوش را در یک لیوان و یا فنجان بزرگ بریزید، عسل را بیفزائید و هم بزنید تا کاملا حل شود و بعد آن را میل کنید.

بیشتربخوانید:

دمنوش گل بابونه و بهار نارنج

دمنوش هل، دارچين و زعفران

برچسب ها: دمنوش گل گاوزبان، سنبل الطیب، گل گاوزبان، خواص گل گاوزبان، طبع گل گاوزبان، دمنوش گل گاوزبان و لیمو عمانی تعداد بازديد: 250 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز