Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 دی 1403 - 11:14

12
آبان
5 راهکار برای تسکین درد سینوسی

5 راهکار برای تسکین درد سینوسی

سرما خوردگی تنفس را دچار اختلال می کند. هنگامی که سینوس های شما مسدود می شوند ، ممکن است اطراف پیشانی ، چشم ها ، گونه ها و بینی شما آسیب ببیند. وقتی صورت خود را لمس می کنید یا سر خود را پایین نگه می دارید

مترجم : مرضیه عارف

 

تحریریه زندگی آنلاین : سرما خوردگی تنفس را دچار اختلال می کند. هنگامی که سینوس های شما مسدود می شوند ، ممکن است  اطراف پیشانی ، چشم ها ، گونه ها و بینی شما آسیب ببیند. وقتی صورت خود را لمس می کنید یا سر خود را پایین نگه می دارید ، ممکن است درد بیشتر شود.

برای مقابله با درد سینوسی ناشی از سرما خوردگی نیازی به پزشک ندارید. این بیماری همراه با سایر علائم سرماخوردگی شما بهتر می شود. با این حال ، گاهی اوقات ، باکتری های موجود در سینوس های مسدود شده می توانند منجر به عفونتی به نام سینوزیت باکتریایی شوند. سینوزیت ناشی از عفونت باکتریایی ممکن است باعث درد بیشتر از یک هفته سرماخوردگی معمولی شود. پزشک ممکن است برای شما آنتی بیوتیک و سایر داروهای مربوطه را تجویز کند تا به شما کمک کند که احساس بهتری داشته باشید.

چه درد سینوسی شما ناشی از سرماخوردگی باشد یا عفونت باکتریایی ، در ادامه راه هایی برای تسکین آنها پیشنهاد می شود:

اسپری بینی نمکی را امتحان کنید. اسپری نمکی تورم سینوس را کاهش می دهد و به شکستن مخاطی که بینی شما را مسدود کرده است کمک می کند. می توانید تا شش بار در روز بدون نگرانی از عوارض جانبی از آن استفاده کنید. شما می توانید این اسپری را آماده تهیه کنید یا از پزشک خود دستور تهیه آن را بگیرید و خودتان آن را تهیه کنید اما در نظر داشته باشید که از آب مقطر یا آب جوشیده استفاده کنید .

بیشتربخوانید:

درمان سینوزیت با روش‌های سنتی

 

 

 

از یک مرطوب کننده استفاده کنید. استفاده از یک مرطوب کننده مخصوصا هنگام خواب ، به باز نگه داشتن سینوس ها و کاهش فشار کمک می کند. همچنین می توانید بعد از دوش آب گرم در بخار حمام بنشینید یا بخار را از یک ظرف آب داغ ( نه در حال جوش ) استنشاق کنید تا سریع تر تسکین پیدا کنید.

  از کمپرس گرم استفاده کنید. تورم و ضربان را با یک پارچه گرم و مرطوب روی پیشانی ، چشم ها و گونه های خود تسکین دهید.

 از اسپری ضد احتقان بینی (OTC) استفاده کنید. این اسپری احتقان را به ویژه در اوایل سرماخوردگی کاهش و تسکین می دهد . می توانید ان را به صورت اسپری بینی ، مایع یا قرص دریافت کنید. اگر از اسپری ضد احتقان بینی استفاده می کنید ، توجه داشته باشید که بیشتر از سه روز استفاده نکنید. اگر مدت طولانی تری استفاده کنید ، می تواند گرفتگی شما را تشدید کند.

 مسکن های (OTC) مصرف کنید. استامینوفن ، ایبوپروفن یا ناپروکسن می توانند درد سینوسی را تسکین دهند . اما هرگز به کودکان و نوجوانان برای تسکین درد آسپرین ندهید زیرا می تواند برای آنها خطرناک باشد.

اگر درد سینوسی ناشی از سرماخوردگی دارید که بیشتر از 10 روز طول کشید و بهتر نشد ، با پزشک خود مشورت کنید ، ممکن است به آنتی بیوتیک یا درمان های دیگر نیاز باشد.

 بیشتربخوانید:

از کجا بفهمیم بیماری سینوزیت داریم؟

 

تعداد بازديد: 49 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز