Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 15:27

24
دی
کدام ویتامین ها در پیشگیری از کرونا تاثیر بیشتری دارند؟

کدام ویتامین ها در پیشگیری از کرونا تاثیر بیشتری دارند؟

با مصرف برخی ویتامین ها می توانید احتمال ابتلا به کرونا را به طور چشم گیری کاهش دهید

به گزارش سلامت نیوز : مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین E مانند انواع روغن‌های مایع شامل کانولا، افتابگردان، ذرت و... به علت تقویت سیستم ایمنی بدن نقش مهمی در پیشگری از کرونا دارند. باید توجه کرد که این روغن‌ها باید به مقدار مورد نیاز در رژیم غذایی افراد مصرف شوند.


ویتامین D نیز به علت تقویت سیستم ایمنی بدن نقش مهمی را در پیشگری از بیماری کرونا ایفا می‌کند. منبع اصلی ویتامین D نور خورشید است و منابع غذایی حاوی ویتامین D شامل ماهی‌های چرب، لبنیات و زرده تخم مرغ است.

البته به علت نیاز بزرگسالان به این ویتامین ماهیانه  یک عدد پرل ۵۰ هزار واحدی ویتامین D  توصیه می‌شود و باید توجه کرد که این ویتامین محلول در چربی است و مازاد نیاز آن می‌تواند مشکل‌ایجاد کند. بنابراین حتما در مورد مقدار مصرف با پزشک خود مشورت کنید.

بنابر اعلام وبدا، همچنین مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین B شامل انواع میوه‌جات، سبزیجات، لبنیات، انواع گوشت‌ها، غلات سبوس‌دار، حبوبات و مغزی‌جات مانند پسته و گردو نقش مهمی در پیشگیری از کرونا دارند.

بیشتربخوانید:

کمبود ویتامین D خطر کدام بیماری ها را افزایش می دهد؟

ویتامین دی داروی کرونا نیست

اصول تغذیه صحیح در دوران نقاهت کرونا

چه بخوریم کرونا نگیریم؟

 

برچسب ها: ویتامین، ویتامین E، ویتامین D، تقویت سیستم ایمنی بدن، ویتامین B، کرونا تعداد بازديد: 226 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز