به گزارش سیمرغ : صغری راغبی، کارشناس تغذیه در خصوص رژیم غذایی مناسب در ایام شیوع ویروس کرونا گفت: "عادتهای غذایی مناسب که موجب تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن میشود، نقش به سزایی در پیشگیری از ابتلا به بیماریهای تنفسی از جمله کرونا دارد که بدین منظور باید بدن از یک تغذیه سالم و صحیح برخوردار باشد. تامین مایعات کافی از اهمیت زیادی برخوردار است و حتی اگر احساس تشنگی و گرسنگی نکنیم باید به فاصله هر ۱۵ دقیقه بین ۶۰ تا ۱۲۰ سیسی مایعات ترجیحا آب بنوشیم".
مصرف پروتئینهایی که دارای ارزش بیولوژیکی بالایی هستند مانند سفیده تخم مرغ یا پروتئینی که در انواع گوشتها وجود دارد؛ ترجیحا گوشتهای سفید مانند مرغ یا گوشت ماکیان و ماهی میتواند تامینکننده نیاز پروتئین بدن باشد.
درصورتیکه بدن دچار کمبود پروتئین شود و در معرض سوء تغذیه ناشی از کمبود پروتئین قرار گیرد، مقاومت سیستم ایمنی کاهش و در نتیجه خطر ابتلا به انواع بیماریها به خصوص بیماریهای عفونی افزایش می یابد.
بیشتر بخوانید:
باید و نبایدهای مصرف ویتامین D برای پیشگیری از شیوع کرونا
گوشتهای قرمز حاوی چربیهای اشباع هستند که میزان التهاب بدن را افزایش میدهند؛ لذا ترجیحا مصرف آن را باید محدود کنیم، مصرف انواع مغزها مانند گردو و پسته نیز به دلیل دارا بودن ریزمغذیهای مناسب، در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش به سزایی دارد.
مواد غذایی دارای روی، سلنیوم و امگا۳، مصرف لبنیات کمچرب، مصرف انواع میوهجات و سبزی ها ترجیحا با رنگهای نارنجی، قرمز یا حتی بنفش پررنگ به دلیل داشتن آنتی اکسیدانهایی که در این دسته از میوه جات وجود دارد، باعث افزایش سیستم ایمنی بدن میشود.
مصرف منابع حاوی ویتامین B6 که در تخم مرغ، مرغ، ماهی، قارچ، حبوبات و آجیل وجود دارد، مصرف غلات کامل سبوسدار مانند نانهای سبوسدار حاوی ویتامینهای گروه B و سلنیوم توصیه میشود. همچنین در این ایام باید از روغنهای گیاهی نظیر کانولا و روغن زیتون به دلیل داشتن امگا۳ و ویتامین E در پختوپز غذا و سالاد استفاده شود .