دکتر نسرین عاقلی؛ متخصص تغذیه
سالمندان در ارتباط با تغذیه روزانه خود باید نکاتی را در نظر داشته باشند که این نکات عبارتاند از:
- کم مصرف کردن مواد نفاخ (حبوبات با پوست، سبزیجات خام و بعضی میوهها که حاوی رافینوز هستند زرد آلو، گیلاس،....)
- کم مصرف کردن چای و قهوه و سایر مواد کافئین دار به علت ایجاد بیخوابی
- مصرف کم لبنیات پرچرب، گوشتهای چرب و شیرینیجات
- استفاده از ادویه جات ملایم برای بهبود طعم و مزه غذاها
- استفاده از غذاهای جدید و متنوع
- مصرف نکردن سسهای سنگین و غذاهای سرخ شده
- محدودیت در مصرف نمک
- پیاده روی ملایم قبل از غذا به مدت 60-30 دقیقه، جهت باز شدن اشتها، در صورت بیاشتهایی
- به طور کلی مصرف همه غذاها در حد اعتدال