اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4-6 نفر
نان نیمه آماده یوفکا دالیا 16 ورق
کره 100 گرم
سیب زمینی استانبولی حلقه ای خرد کرده 500 گرم
خیار شور خرد کرده 150 گرم
ژامبون گوشت و قارچ خرد کرده 250 گرم
گوجه گیلاسی خرد کرده یک پیمانه
نخود فرنگی یک پیمانه
هویج پخته و خرد کرده یک پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
سس مایونز به میزان لازم
سیر له کرده 1 حبه
آب لیموی تازه یک چهارم پیمانه
روش تهیه کاسه سالاد با خمیر یوفکا
چهار ورق از نان نیمه آماده یوفکا را به کره آغشته کنید و در کاسۀ مناسبی روی هم قراردهید.
یک بار دیگر این کار را تکرار کنید، فقط اینبار نان ها را در جهت مخالف قرار دهید تا شبیه به کاسه شود.
آن گاه درون ظرف را با لوبیا پر کنید و نان را در فر گرم کرده با دمای 200 درجۀ سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.
سپس سیب زمینی، خیارشور، ژامبون، گوجه گیلاسی، نخودفرنگی، هویج، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط سس مایونز، سیر و آبلیمو را به آن افزوده و خوب هم بزنید تا مواد بخوبی با هم ترکیب شوند.
اکنون نان یوفکای پخته و خنک شده را به آرامی از ظرف جدا کنید و سالاد فراهم کرده را درون کاسۀ یوفکا ریخته و سالاد را سرو نمائید.
یادآوری
لوبیا را به منظور جلوگیری از پف کردن نان در هنگام پخت، درون ظرف می ریزیم و باید پس از پخت نان آن را از ظرف خارج کنیم.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: