Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 16:20

25
دی
کاسه سالاد با خمیر یوفکا

کاسه سالاد با خمیر یوفکا

چهار ورق از نان نیمه آماده یوفکا را به کره آغشته کنید و در کاسۀ مناسبی روی هم قراردهید. یک بار دیگر این کار را تکرار کنید، اینبار نان ها را در جهت مخالف قرار دهید تا شبیه به کاسه شود.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 4-6 نفر 

نان نیمه آماده یوفکا دالیا                             16 ورق

کره                                                        100 گرم

سیب زمینی استانبولی حلقه ای خرد کرده    500 گرم

خیار شور خرد کرده                                   150 گرم

ژامبون گوشت و قارچ خرد کرده                    250 گرم

گوجه گیلاسی خرد کرده                           یک پیمانه

نخود فرنگی                                           یک پیمانه

هویج پخته و خرد کرده                             یک پیمانه

نمک و فلفل                                          به میزان لازم

سس مایونز                                          به میزان لازم

سیر له کرده                                         1 حبه

آب لیموی تازه                                       یک چهارم پیمانه

روش‌ تهیه کاسه سالاد با خمیر یوفکا 

چهار ورق از نان نیمه آماده یوفکا را به کره آغشته کنید و در کاسۀ مناسبی روی هم قراردهید.

یک بار دیگر این کار را تکرار کنید، فقط اینبار نان ها را در جهت مخالف قرار دهید تا شبیه به کاسه شود.

آن گاه درون ظرف را با لوبیا پر کنید و نان را در فر گرم کرده با دمای 200 درجۀ سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.

سپس سیب زمینی، خیارشور، ژامبون، گوجه گیلاسی، نخودفرنگی، هویج، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط سس مایونز، سیر و آبلیمو را به آن افزوده و خوب هم بزنید تا مواد بخوبی با هم ترکیب شوند.

اکنون نان یوفکای پخته و خنک شده را به آرامی از ظرف جدا کنید و سالاد فراهم کرده را درون کاسۀ یوفکا ریخته و سالاد را سرو نمائید. 

یادآوری

لوبیا را به منظور جلوگیری از پف کردن نان در هنگام پخت، درون ظرف می ریزیم و باید پس از پخت نان آن را از ظرف خارج کنیم.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

سالاد میوه و سبزیجات تازه

سالاد سمن

آموزش انواع سالاد - جلد اول

آموزش انواع سالاد - جلد دوم

 

برچسب ها: سالاد، زندگی آنلاین، دستور تهیه سالاد، دالیا، خمیر یوفکا، نان یوفکا دالیا، شور و شیرین، خمیر یوفکای دالیا، کاسه سالاد با خمیر یوفکا، یوفکا، نان نیمه آماده یوفکا، کاسه سالاد تعداد بازديد: 1851 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز