Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 15:26

26
مهر
سالاد لوبیا قرمز

سالاد لوبیا قرمز

لوبیا را در کاسه‌ ریخته و روی آن را با آب پوشانده و یک شب تا صبح خیس کنید، سپس آن را آبکش نمایید. لوبیا، بادمجان، فلفل‌دلمه‌ای قرمز، پیاز،‌ سیر، گوجه‌فرنگی،‌ رب گوجه‌فرنگی، سس تند و آب را به مدت 15 دقیقه بجوشانید

مواد لازم برای 4 نفر

لوبیا قرمز.......................250 گرم

بادمجان بزرگ.......................یک عدد، خرد کرده با پوست

فلفل دلمه‌ای قرمز.........................یک عدد، خلالی شده

پیاز متوسط.......................یک عدد،‌ خلالی شده

سیر.................. یک حبه، رنده شده

گوجه‌فرنگی درشت..................  4 عدد، پوست کنده، ساطوری

رب گوجه‌فرنگی2............... قاشق سوپخوری

سس تند.....................یک قاشق سوپخوری

آب....................یک پیمانه

نمک و فلفل...................به میزان لازم

گشنیز ساطوری شده.........................2 قاشق سوپخوری

بیشتربخوانید:

طرز تهیه سالاد اسفناج و هویج؛ مهیج و خوشمزه

طرز تهیه سالاد خیار و ذرت، یک پیش‌غذای ناب

 

 

 

روش‌تهیه

لوبیا را در کاسه‌ ریخته و روی آن را با آب پوشانده و یک شب تا صبح خیس کنید،  سپس آن را آبکش نمایید. لوبیا، بادمجان، فلفل‌دلمه‌ای قرمز، پیاز،‌ سیر، گوجه‌فرنگی،‌ رب گوجه‌فرنگی، سس تند و آب را به مدت 15 دقیقه بجوشانید، سپس حرارت را کم کرده و آن را به مدت یک ساعت یعنی تا زمانی‌که لوبیا نرم شود، بپزید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و گشنیز ساطوری را روی آن بریزید.

منبع : شور و شیرین

 

برچسب ها: سالاد، سالاد لوبیا، فلفل دلمه‌ای، سس سالاد، بادمجان، چاشنی، گشنیز، پیش غذا، سالاد لوبیا قرمز، تزیین سالاد تعداد بازديد: 172 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز