مواد لازم برای 4 نفر
لوبیا قرمز.......................250 گرم
بادمجان بزرگ.......................یک عدد، خرد کرده با پوست
فلفل دلمهای قرمز.........................یک عدد، خلالی شده
پیاز متوسط.......................یک عدد، خلالی شده
سیر.................. یک حبه، رنده شده
گوجهفرنگی درشت.................. 4 عدد، پوست کنده، ساطوری
رب گوجهفرنگی2............... قاشق سوپخوری
سس تند.....................یک قاشق سوپخوری
آب....................یک پیمانه
نمک و فلفل...................به میزان لازم
گشنیز ساطوری شده.........................2 قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سالاد اسفناج و هویج؛ مهیج و خوشمزه
طرز تهیه سالاد خیار و ذرت، یک پیشغذای ناب
روشتهیه
لوبیا را در کاسه ریخته و روی آن را با آب پوشانده و یک شب تا صبح خیس کنید، سپس آن را آبکش نمایید. لوبیا، بادمجان، فلفلدلمهای قرمز، پیاز، سیر، گوجهفرنگی، رب گوجهفرنگی، سس تند و آب را به مدت 15 دقیقه بجوشانید، سپس حرارت را کم کرده و آن را به مدت یک ساعت یعنی تا زمانیکه لوبیا نرم شود، بپزید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و گشنیز ساطوری را روی آن بریزید.
منبع : شور و شیرین