Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:11

2
شهریور
سالاد تخم‌مرغ

سالاد تخم‌مرغ

تخم‌مرغ‌ها را 10 دقیقه در آب جوش حرارت دهید تا کاملاً آب‌پز شود، سپس خارج کنید و زیر آب سرد روان پوست آن‌ها را جدا کرده و به قطعات کوچک‌تر برش دهید. در کاسه‌ای کوچک روغن زیتون، سرکه، نمک و فلفل را مخلوط کنید. در ظرف مخصوص سرو سالاد، کاهو

مواد لازم برای 6 نفر

تخم‌مرغ....................4 عدد

روغن زیتون بودار................... یک‌چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)

سرکه انگور قرمز و یا سیب .......................یک‌چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)

نمک و فلفل سیاه کوبیده................ به مقدار لازم

کاهوی کلمی (خرد شده).................... 1 عدد

جعفری تازه (ساطوری‌شده)............... یک‌سوم پیمانه

پنیر پارمزان................... برای تزیین به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

 

 

روش‌تهیه

تخم‌مرغ‌ها را 10 دقیقه در آب جوش حرارت دهید تا کاملاً آب‌پز شود، سپس خارج کنید و زیر آب سرد روان پوست آن‌ها را جدا کرده و به قطعات کوچک‌تر برش دهید. در کاسه‌ای کوچک روغن زیتون، سرکه، نمک و فلفل را مخلوط کنید. در ظرف مخصوص سرو سالاد، کاهو، سپس تخم‌مرغ‌ها و در انتها جعفری قرار داده و با سس ترکیبی مرحله قبل آن را طعم‌دار نمایید. برای تزیین روی سالاد پنیر پارمزان بریزید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: سالاد، الویه، سالاد تخم‌مرغ، طرز تهیه سالاد تخم‌مرغ تعداد بازديد: 459 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز