مواد لازم برای 6 نفر
تخممرغ....................4 عدد
روغن زیتون بودار................... یکچهارم پیمانه (60 میلیلیتر)
سرکه انگور قرمز و یا سیب .......................یکچهارم پیمانه (60 میلیلیتر)
نمک و فلفل سیاه کوبیده................ به مقدار لازم
کاهوی کلمی (خرد شده).................... 1 عدد
جعفری تازه (ساطوریشده)............... یکسوم پیمانه
پنیر پارمزان................... برای تزیین به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
روشتهیه
تخممرغها را 10 دقیقه در آب جوش حرارت دهید تا کاملاً آبپز شود، سپس خارج کنید و زیر آب سرد روان پوست آنها را جدا کرده و به قطعات کوچکتر برش دهید. در کاسهای کوچک روغن زیتون، سرکه، نمک و فلفل را مخلوط کنید. در ظرف مخصوص سرو سالاد، کاهو، سپس تخممرغها و در انتها جعفری قرار داده و با سس ترکیبی مرحله قبل آن را طعمدار نمایید. برای تزیین روی سالاد پنیر پارمزان بریزید.