پوراندخت نميرانيان :
مواد لازم
پوست پرتقال تلخي گرفته..................... 100 گرم
پوست ليموترش تلخي گرفته.............. 100 گرم
جعفري خشك............... 2 قاشق سوپخوري
تره خشك................ 2 قاشق سوپخوري
سير خشك............... 2 قاشق سوپخوري
پياز خشك ...............2 قاشق سوپخوري
گشنيز خشك................ 2 قاشق سوپخوري
فلفل قرمز يا سبز خشك ...................2-3 عدد
نمك ..................1 قاشق چايخوري
ريحان خشك............. 1 قاشق سوپخوري
پودر گوجهفرنگي خشك.............3 قاشق سوپخوري
آويشن.................. 2 قاشق سوپخوري
بیشتربخوانید:
روشتهیه
همه مواد را با هم مخلوط سازيد و بعد آسياب كنيد. گفتني است كه مصرف اين چاشني همراه با انواع سالاد و براي مزهدار كردن سسها، پيتزاها، پيش غذاي سرد و گرم نيز پيشنهاد ميشود.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سالاد گل کلم با سس مخصوص
خواص گشنيز
نباید فکر کنید که گشنیز فقط برای تزیین غذاها کاربرد دارد. اکثر مردم نمیدانند گشنیز دارای ۱۱ ماده از روغنهای اسانسی، ۶ نوع اسید (شامل آسکوربیک اسید یا همان ویتامین C)، مواد معدنی و ویتامینهایی است که هرکدام از آنها خواص بسیاری دارند و به دلیل همین ناآگاهی بعد از اینکه غذایشان را میل کردند برگهای گشنیزی را که برای تزیین غذا از آن استفاده شده بود درون سطل زباله میریزند.