فاطمه درويش:
مواد لازم براي 2 نفر
نان باگت نصف................... يك عدد
كنسرو ماهي تن.............. 1 قوطي
پنير خامهاي............ 200 گرم
خيارشور ريز خردكرده........... 1 عدد
نخود فرنگي پخته ..............50 گرم
پيازچه خردكرده ..............2 ساقه
آبليموي تازه.............. 1 قاشق چايخوري
سبزي معطر (جعفري، ترخون، ريحان)..............1 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل ...........در صورت نياز كمي
بیشتربخوانید:
روش تهيه
خمير داخل نان باگت را در آوريد و كنار بگذاريد. آنگاه ماهي تن را درون صافي بريزيد تا روغن اضافياش جدا شود. سپس ماهي را خرد كنيد. حال پنير خامهاي را در ظرفي بريزيد و با چنگال آن را نرم كنيد. سپس ماهي، خيار شور، نخودفرنگي، پيازچه، آبليمو و سبزي معطر را بيفزائيد و مخلوط كنيد. اينك داخل نان را با مخلوط فراهم كرده، پر كنيد و در يخچال بگذاريد تا سرد شود. اكنون باگت را براي پذيرائي برش دهيد و در ظرف مناسبي بچينيد.
خواص سبزی معطر
ما نه تنها از سبزیجات معطر برای تهیه ی غذاهایی مانند دلمه، آش و همچنین برای تزیین غذا استفاده می کنیم بلکه سبزی خوردن نیز پای ثابت سفره هایمان است. این گونه است که هم می شود از عطر و طعم آن ها لذت برد و هم از خواص بی شمارشان. سبزیجات معطر علاوه بر بو و عطر بی نظیری که دارند از خواص بیشماری هم برخوردارند . در واقع میتوانیم بگوییم که با سبزیجات معطر میشود به سلامتی سلامی دوباره کرد.