Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:54

9
اردیبهشت
طرز تهیه سالاد سیب زمینی آلمانی

طرز تهیه سالاد سیب زمینی آلمانی

در گزارش زیر طرز تهیه سالاد سیب زمینی آلمانی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش غذاپز، سالاد سیب زمینی آلمانی یه غذای گیاهی و یک طعم خوب و خوشمزه برای طرفداران سیب زمینیه، برای درست کردن این سالاد سیب زمینی حتما از سیب زمینی‌های کوچک استفاده کنید.

مواد لازم

 ۲ کیلوگرم.......... سیب زمینی

⅔ پیمانه............ روغن زیتون

۱ قاشق غذاخوری ..............شکر

۱ قاشق مرباخوری............. فلفل سیاه

½ پیمانه............. جعفری

۲ قاشق غذاخوری.............. نمک

۲ قاشق غذاخوری................سرکه سیب

¼ پیمانه.............. سرکه سیب

۱ قاشق مرباخوری............... پاپریکا دودی

۱ عد................. پیاز قرمز

 

بیشتربخوانید:

 
 

دستور تهیه

سیب زمینی‌ها رو با پوست توی قابلمه بریزید و به مقدار کافی آب بریزید تا حدود ۲ سانتی متر بالای سیب زمینی‌ها با آب پوشیده بشه. سپس ۱ قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید و صبر کنید تا آب جوش بیاد. حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه طول میکشه تا سیب زمینی‌ها بپزن.

در این حین توی یک کاسه دیگه روغن زیتون، سرکه سیب، نمک (البته میتوانید مقدار نمک رو کم کنید)، فلفل سیاه، پاپریکا دودی، جعفری و پیاز قرمز خرد شده بریزید.

مواد رو خوب با هم مخلوط کنید و برای مدتی کنار بذارید تا طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب بشن.

سیب زمینی‌ها رو آبکش و از وسط نصف کنید و با سایر مواد مخلوط کنید.

خوب هم بزنید، ولی مراقب باشید تا سیب زمینی‌ها له نشن.

روی ظرف رو بپوشونید و به مدت ۴ ساعت یا یک شبانه روز توی یخچال بذارید.

برچسب ها: سالاد، سالاد سیب زمینی تعداد بازديد: 386 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز