افسانه ظروفی
مواد لازم برای 10-12 نفر
کره نرم شده 250 گرم
شکر دانه ریز 180 گرم
تخممرغ (در دمای محیط) 4 عدد
پوست لیمو (رنده کرده) 2 قاشق چایخوری
آرد 300 گرم
نمک 1 پینچ
بیکینگپودر 2 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت 40 گرم
شیر (در دمای محیط) 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
کمپوت میوههای استوایی 1 قوطی
روش تهيه کیک میوه های استوایی
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به گنجایش 2/5 لیتر چرب و آردپاشی نمائید.
همه مواد را به جز کمپوت در کاسه همزن برقی بریزید و با سرعت کم هم بزنید تا مخلوط شوند.
آنگاه سرعت همزن را قدری افزایش دهید و مایه را در حدود 8 دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن و حجمش افزایش پیدا کند.
سپس همزن را خاموش کنید و کمپوت میوه را در صافی بریزید تا شربتش جدا شود.
حالا میوه را به مایه فراهم کرده بیفزائید و مخلوط کنید و آن را در قالب بریزید.
حالا کیک را به مدت تقریبی یک ساعت تا یک ساعت و 15 دقیقه، در فر بپزید.
اکنون کیک را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا کاملا خنک شود.
اینک کیک را برای پذیرائی روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و در صورت دلخواه با خامه و میوه بیارائید.