مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای 10-12 نفر
پنیر خامه ای ٢٤٠ گرم
شكر ١٠٠ گرم
تخم مرغ ٣ عدد
اسانس وانیل یک ویک دوم قاشق چایخوری
آرد ٢٢٥ گرم
بیكینگ پودر ١ قاشق چایخوری
نمك یک چهارم قاشق چایخوری
كرۀ آبكرده ١٧٠ گرم
شكر قهوه ای ٢٠٠ گرم
مواد لازم برای تهیۀ سس كارامل
شكر قهوه ای ٢٠٠ گرم
كره ٩٠ گرم
خامۀ ساده ١٢٥ گرم
اسانس وانیل ١ قاشق چایخوری
روش تهیه اسلایس پنير و كارامل
کف و دیوارۀ قالب را به اندازۀ 18×28 سانتیمتر با كاغذ روغنی بپوشانید و روی كاغذ را چرب كنید.
پنیر خامه ای و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آن گاه یکی از تخممرغها و وانیل را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس آرد، بیكینگ پودر و نمك را در کاسۀ دیگری بریزید و كره، شكر قهوهای و باقیماندۀ تخم مرغ ها را به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر یكدستی حاصل شود.
حالا خمیر به دست آمده را در قالب بریزید و در همه جا بطور یکنواخت صاف کنید و بعد مایۀ پنیری فراهم کرده را رویش بریزید و صاف کنید.
اکنون سس کارامل را روی مایۀ پنیری بریزید و به کمک سیخ چوبی به شکل مرمری در آورید.
اینک اسلایس مورد نظر را به مدت تقریبی 40-45 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.
همینکه اسلایس پنیر و کارامل خنک شد،آن را به اندازۀ دلخواه برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیۀ سس کارامل
همۀ مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر و کره آب شود و سس یکنواختی به دست آید.
آن گاه سس را از روی حرارت بردارید و همینکه خنک شد، آن را مصرف کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: