افسانه ظروفی
مواد لازم مینی کیک های شیر عسلی
کره نرم شده 250 گرم
شکر 80 گرم
شیرعسلی 1 قوطی (حدود 375 گرم)
سفیده تخممرغ 3 عدد
تخممرغ 1 عدد
شیر 125 میلیلیتر (یک دوم پیمانه)
آرد 300 گرم
بیکینگپودر 2 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
پودر نارگیل 50 گرم
روش تهیه مینی کیک های شیر عسلی
فر را با دمای 180 درجه گرم کنید و قالبهای کوچک کیک را به گنجایش تقریبی 125 میلیلیتر با اسپری روغن چرب نمائید.
آنگاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد شیر عسلی را به آن بیفزائید.
سپس سفیده تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید و همچنان به همزدن ادامه دهید.
حالا تخممرغ را درون مایه بریزید و مخلوط کنید و بعد شیر و مواد خشک را بطور یک در میان به مایه کیک بیفزائید.
اکنون مایه فراهم کرده را در قالبها بریزید و کیک را به مدت تقریبی 20-25 در فر بپزید.
همینکه کیکها خنک شدند، رویشان اندکی پودر شکر بپاشید و در صورت دلخواه با مرنگ و گلهای طبیعی رز بیارائید.
روش تهیه مرنگ
4 عدد سفیده تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و 200 گرم شکر را کم کم به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا یک دوم قاشق چایخوری اسانس وانیل به آن بیفزائید.