عارفه ابن الرضا
مواد لازم برای 8-10 نفر
كمپوت زردآلو 5 عدد
كره ١٠٠ گرم
شکر ١٨٠ گرم
عصارة وانیل ١ قاشق چايخوري
تخم مرغ ٣ عدد متوسط
آرد ٢٠٠ گرم
بیکینگ پودر یک و یک دوم قاشق سوپخوري
نمک يك پينچ
پودر کاکائو ٣٠ گرم
پودر بادام ٢٥ گرم
شیر ولرم ٧٠ ميلی ليتر (حدود یکسوم پیمانه سرخالی)
روش تهیه کیک شکلاتی زردآلو
قالب را به قطر 24 سانتیمتر چرب کنید و آرد بپاشید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم نمائید.
آنگاه زردآلو هارا از وسط نصف کنید و در صافی بگذارید تا سیروپ آن گرفته شود.
سپس کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید (هر تخممرغ را حدود یک دقیقه هم بزنید).
حالا آرد، بیکینگپودر، نمك، پودر کاکائو و پودر بادام را با هم مخلوط کنید و آن را در دو نوبت همراه با شیر، به طور یک در میان به مایه فراهم کرده بیفزائید و با همزن برقی بزنید.
اکنون مایه به دست آمده را در قالب بریزید و رویش را با پالت صاف کنید.
آنگاه نیمههای زردآلو را روی مایه کیک بچینید و قالب را در فر بگذارید.
اینک کیک را به مدت تقریبی 50 دقیقه بپزید و پس از اتمام زمان پخت، برای حصول اطمینان از پخت کامل کیک، یک خلال چوبی در کیک فرو کنید و چنانچه چیزی از مایه کیک به خلال نچسبیده باشد، کیک آماده است.
یادآوری
برای براق شدن و درخشندگی زردآلوها، میتوانید پس از خارج کردن کیک از فر، روی زردآلوها مارمالاد زردآلو بمالید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: