تحریریه زندگی آنلاین - گروه آشپزی : باگر کیک در سایز کوچک و متوسط 1 – 2 نفره سرو می شود. باگر کیک را باید با همان ظرفی که کیک را در آن میگذارید ، سرو نمایید. کاسه های پلاستکی باگر در رنگ های مختلف و زیبا تولید می شوند. با توجه به اندازه دلخواهتان، کاسه باگر کیک را میتوانید در دو سایز کوچک و بزرگ در رنگ های مختلف تهیه کنید. برای تهیه باگر کیک باید یک کیک ساده در قالب مستطیل یا مربع بپزید و با کمک کاتر گرد آن را برش بزنید و لایه لایه با مواد میانی دلخواه داخل قالب بگذارید و رویش را با خامه قنادی فرم گرفته تزئین کنید.
بیشتربخوانید:
کلوچه توت فرنگی و پرتقال
مواد لازم
تخم مرغ |
۶ عدد |
شکر |
۱ لیوان دسته دار فرانسوی |
وانیل |
۱/۲ قاشق چای خوری |
شیر |
۱ لیوان دسته دار فرانسوی ( ۲۰۰ گرم ) |
روغن مایع |
۳/۴ لیوان دستهدار فرانسوی ( ۱۵۰گرم ) |
آرد سفید قنادی |
۲ لیوان دسته دار فرانسوی + 2 قاشق غذاخوری |
بیکینگ پودر |
۲ قاشق چایخوری |
خامه قنادی |
۱و ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی |
رنگ خوراکی |
به میزان و رنگ دلخواه |
طرز تهیه
تمام مواد را از دو ساعت قبل بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای اتاق برسند.تخم مرغ ، شکر و وانیل را به مدت 8 دقیقه با دور تند همزن برقی بزنید تا حجیم و پفکی شود. دور همزن را کم کنید و شیر و روغن را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن 2- 3 دور هم بزنید. آرد و بکینگ پودر را با الک ریز ، 3 بار الک کنید. میتوانید به جای 2 قاشق آرد از 2 قاشق کاکائو استفاده کنید. مواد خشک را در 2 مرحله اضافه کرده و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید که پف تخم مرغ نخوابد. کف سینی فر 30 * 40 سانتی متری را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه خمیر را در سینی ریخته به مدت 30 – 40 دقیقه در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده است قرار دهید. به مدت 5 دقیقه سینی را بیرون از فر بگذارید از حرارت بیفتد سپس روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شود. کیک را دوباره به سینی برگردانید و به سر و کف قالب باگر کیک رویش خط بیندازید و سپس با کاتر برش بزنید. یک لایه کیک کف قالب ها بگذرید و روی کیک ها را با قلم مو ، شیر عسلی یا شیر کاکائو بزنید.خامه فرم گرفته را در قالب با ماسوره دلخواه بریزید و یک لایه خامه روی کیک بزنید. گردو خرد شده روی سطح خامه بپاشید و حلقه های موز را رویش بچینید و در صورت تمایل رویش سس شکلات بزنید.لایه رویی را هم به همین شکل بچیند ، تقریبا کاسه باگر کیک شما پر شده است با قرار دادن یک لایه کیک دیگر کار تمام است و میتوانید روی کیک را با ماسوره خامه بزنید.اگر میخواهید باگر کیک حالت گنبدی داشته باشد میتوانید با 2 - 3 لایه برش های کیک که به ترتیب کوچکتر می شوند. به لایه های کیک ادامه دهید . دور تا دور کیک را با کاتر خامه بکشید تا یکدست شود و سپس با ماسوره M1 یا D2 تمام اطراف کیک را به صورت مخروطی خامه بزنید و تزئین کنید.
بیشتر بخوانید:
کیک هویج بدون نیاز به فر + دستور تهیه
کیک بادام فرانسوی + طرز تهیه