Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 آبان 1403 - 04:58

20
شهریور
مربای هویج و پرتقال

مربای هویج و پرتقال

آب پرتقال را بگیرید و پوست پرتقال را خلالی خرد کنید.خلال پوست پرتقال را سه بار به مدت 5 دقیقه بجوشانید و در صورت نیاز چند بار در آب سرد خیس نمایید و آبش را عوض کنید تا تلخی اش گرفته شود. بهتر است این فرایند را از شب قبل شروع کنید

تحریریه زندگی آنلاین - گروه آشپزی :

 

مواد لازم

هویج فرنگی

 یک کیلو

 خلال پرتقال یا نارنج

1 - 2 عدد 

شکر 

 ۱.۵ کیلوگرم

خلال پسته

صد گرم

 آب 

۴ تا ۶ لیوان

 

طرز تهیه

آب پرتقال را بگیرید و پوست پرتقال را خلالی خرد کنید.خلال پوست پرتقال را سه بار به مدت 5 دقیقه  بجوشانید و در صورت نیاز چند بار در آب سرد خیس نمایید و آبش را عوض کنید تا تلخی اش گرفته شود. بهتر است این فرایند را از شب قبل شروع کنید.هویج را پوست بگیرید و هب صورت خلال های باریک و بلند خرد کنید.شکر و آب را مخلوط کرده در قابلمه ای مناسب بریزید و وقتی به جوش آمد دهویج را اضافه کنید و بپزید. زمانی که مربا کمی غلیظ شد ، خلال پوست پرتقال و آب پرتقال را اضافه کنید و بجوشانید تا قوام بیاید. 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه دو مدل مربای خانگی خوشمزه و لذیذ با آلبالو و هویج

 

تعداد بازديد: 62 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز