تحریریه زندگی آنلاین - گروه آشپزی :
مواد لازم
هویج فرنگی |
یک کیلو |
خلال پرتقال یا نارنج |
1 - 2 عدد |
شکر |
۱.۵ کیلوگرم |
خلال پسته |
صد گرم |
آب |
۴ تا ۶ لیوان |
طرز تهیه
آب پرتقال را بگیرید و پوست پرتقال را خلالی خرد کنید.خلال پوست پرتقال را سه بار به مدت 5 دقیقه بجوشانید و در صورت نیاز چند بار در آب سرد خیس نمایید و آبش را عوض کنید تا تلخی اش گرفته شود. بهتر است این فرایند را از شب قبل شروع کنید.هویج را پوست بگیرید و هب صورت خلال های باریک و بلند خرد کنید.شکر و آب را مخلوط کرده در قابلمه ای مناسب بریزید و وقتی به جوش آمد دهویج را اضافه کنید و بپزید. زمانی که مربا کمی غلیظ شد ، خلال پوست پرتقال و آب پرتقال را اضافه کنید و بجوشانید تا قوام بیاید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه دو مدل مربای خانگی خوشمزه و لذیذ با آلبالو و هویج