تحریریه زندگی آنلاین - گروه آشپزی :
مواد لازم مربا سیب، هویج، به برای 8 نفر
سیب |
نیم کیلو |
هویج |
نیم کیلو |
به |
نیم کیلو |
شکر |
1.5 کیلو |
هل |
1 قاشق غذاخوری |
آبلیمو |
1 قاشق غذاخوری |
آب |
4 لیوان |
طرز تهیه
سیب ، هویج و به را درشت رندده کنید و با 4 لیوان آب ولرم در قابلمه ای بزرگ بریزید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید. شکر را اضافه کنید و هم بزنید و صبر کنید بجوشد و به قوام بیاید. آبلیمو ، هل را اضافه کرده و بعد از 2 دقیقه شعله را خاموش کنید. دم کنی روی قابلمه بگذارید و صبر کنید 12 ساعت مربا استراحت کند تا میوه ها کاملا به هم مزه بدهد و سپس در ظرف شیشه ای در یخچال نگهداری نمایید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه مربا گوجه فرنگی در ۳۰ دقیقه